betændte vagus: Symptomer og Retsmidler

Vagusnerven er betændt en ændring, der påvirker tiende kranienerve (Total har 12 par kranienerverne). Fra hjernen, er det den ansvarlig for kontrollen med parasympatiske system. Men hvad der ligger bag denne lidelse?, Hvilke symptomer gør vagusnerven?

Han er involveret i mange funktioner, fra bevægelserne i munden, hjerte eller svedtendens kendsgerning. Vagusnerven kan påvirkes af forskellige dysfunktioner og kan med tiden udløse talrige symptomer, mere eller mindre generende.

Hvad er vagusnerven?

Den vagus nerve er den længste nerve i sin klasse hjerne, strækker sig fra hjernen til ned stammen og ind i bughulen. Vi har to vagus nerver, en på højre og en på venstre side af det menneskelige legeme. Det er relateret til hjernen, maven, mave og endda hjertet.

Vagusnerven kan også forårsage, hvad der er kendt som vagale kriser, hvilket indebærer direkte til hjertet og manifesterer sig ved nogle ubehagelige symptomer såsom overdreven sveden, bleghed, utilpashed, kvalme og endog besvimelse og falder.

Betændt vagus nerve behandling

Hvis vagusnerven dysfunktion på grund af en besvimelse krise, nedsat hjertefrekvens og blodtryk, kan foreskrive nogen specifik medicinsk medikament.

I tilfælde af problemer vagusnerven Det er meget nyttigt Valsalva manøvre, som tager sit navn fra den læge, og anatom der udtænkt det, og bør kun udføres af kyndige hænder. Det er en manøvre tvunget rydde mellemøret, som hjælper med at stimulere vagusnerverne på begge sider, højre og venstre, i en temmelig effektiv måde.

Husk, hvis du har nogen af ​​disse symptomer, og at have en præcis diagnose og løse alle tvivl, bør du altid konsultere din læge.

Du kan også være interesseret i: 10 naturlige midler til at slappe af nerverne og opdage de tegn, der forventer et nervøst sammenbrud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة