hjem retsmidler til tør hoste: Hvad skal jeg gøre?

den nervøs hoste normalt de har oprindelse i situationer med spænding og angst. Meget irriterende tør hoste, og det kan påvirke både voksne og børn. Hvad er dit symptomer? Og frem for alt, hvad er det de fleste effektive retsmidler? Lad os se nærmere disse aspekter.

Stress, angst, stress situationer kan betinge vores liv og sundhed. Og dette resulterer i fremkomsten af fysisk ubehag, som nervøs hoste, som kan være forårsaget af spændinger eller fortrængte følelser. Selv om lægen i nogle tilfælde kan ordinere et lægemiddel behandling følges, kan også være meget nyttigt at bruge den naturmedicin, hvor vi vil finde en god allieret for at bekæmpe nervøs hoste og årsagen, der producerer det.

Retsmidler for nervøs hoste kan bestå af naturlige løsninger, der bør overvejes, da de kan være meget effektiv. Således blandt de hjem retsmidler kan du bruge nogle planter, såsom bynke. den rosmarin Det er også effektivt, især når det tages som en sirup eller urtete eller som et væsentligt olie.

Ofte mennesker, der lider af dette problem har en tendens til at minimere, ikke opfatte det som en alarm. Men vi skal være opmærksomme, og hvis det fortsætter, skal du kontakte din læge for at bekræfte og behandle den underliggende årsag ubehagelig hoste. Blandt andre midler, anbefales homøopati Ignatia amara (St. Ignatius Bean), særligt anvendelige ved sådanne lidelser, hvis oprindelse er i en følelsesmæssig problem eller stress. Det kan også være nyttigt at bruge bestemte teknikker såsom meditation, biofeedback eller akupunktur.

Nervøs hoste: Hvad skal jeg gøre?

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at trække på hjælp fra en psykoterapeut med henblik på at bringe ud skjulte spændinger og følelser, der er roden til problemet. Psykoterapi for at opdage, hvad der ligger bag visse fysiske symptomer (såsom nervøs hoste, træthed, irritabilitet), det vil sige, at placere psykologisk årsag bag dette ubehag. Gennem korrekte teknikker kan du kontrollere symptomer på angst og stress, hjælpe med at forbedre den fysiske og mentale sundhed.

Selvom som bemærket, kan hoste behandles med medicin, se efter roden, finde årsagen til problemet.

Du kan også være interesseret i: Hoste foråret allergi: Symptomer og retsmidler og styre følelser: hvordan de påvirker dit helbred.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة