Albuminer og globuliner: Hvad skal man gøre, hvis de samlede proteiner er høj eller lav


  ¿Hvad er de samlede proteiner og de fortæller os? ¿Hvad skal man gøre, hvis de er høje eller lave at genvinde balancen i proteiner i vores krop?

  Der er nogle spørgsmål, som vi vil forsøge at svare på dechifrere, hvad der ligger bag værdi af det totale protein, der vises i blodprøve. Slet ikke en triviel beløb, men tværtimod, da stigningen eller faldet af disse værdier kan være et advarselssignal om, at noget er galt i vores organisme.

  1. Forebyggelse er sundhed

  Og under denne forudsætning vil vi stoppe i alt proteiner, Albumin og globulin forholdet, specifikt i de værdier, der giver resultaterne af blodprøver, er ikke altid let at fortolke.

  2. Proteiner

  De er molekyler som de spiller en afgørende rolle, selv uerstattelige, i vores krop. Det er vigtigt at fastholde værdierne af proteiner i balance, så meget forøget albumin eller globulin som en reduktion kan være tegn på sygdom eller et tegn på, at noget er galt i vores krop.

  3. Hvad er Albumin?

  Dette er en af ​​de vigtigste blodproteiner. Det findes i blodplasma og syntetiseres af leveren. den plasmakoncentration albumin Det er 3,5 og 5,0 gr. ved dl.

  4. Størrelsen af ​​proteiner i blodet

  den normale værdier De er mellem 6 til 8 gram / deciliter og du kan kontrolleres direkte gennem en blodprøve. Blodproteiner er mange, men det værdifulde reference er den totale mængde af protein og balance.

  5. Høje niveauer

  Det kan være synonymt med problemer dehydrering, skyldes både overdreven sveden som langvarig eller intens fysisk anstrengelse eller ved en diarré eller ukontrolleret opkastning. Andre årsager, der forklarer denne stigning i total protein er diabetes, myelom, risikoen for sammenbrud eller Waldenströms sygdom.

  6. Lave niveauer

  Niveauer kan afsløre en mangel eller ernæringsmæssige underskud, på grund af problemer med at optage næringsstoffer-specifikt levnedsmiddel-, forkert kost, leversygdom eller nyrer. Anoreksi, tumorer eller hjertesvigt De kan også have blandt deres symptomer, lave niveauer af totale proteiner i vores krop.

  7. Hvad skal man gøre, når proteinerne er højt eller lavt?

  Hvis de samlede proteiner er for lave eller høje du nødt til at starte gennemgang og ændre disse mindre sunde vaner, såsom at undgå overdreven sveden ved intens fysisk træning, især når vi er på slankekur for at tabe-eller undgå sport eller fysiske aktiviteter i de timer, mere varme. Det er også vigtigt at kontrollere hydrering.

  8. Lægen

  Ændringer i vores vaner, der skal overvåges af en læge, der vil være ansvarlig for at ordinere den mest hensigtsmæssige behandling for at skabe balance mellem proteiner, under hensyntagen til niveauet af de vigtigste (blod albumin, alpha-1-globulin, alpha-2-globulin, beta globulin og gammaglobulin).


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  29 − 19 =


  Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Oysho إيجابيات الصورة