Retsmidler mod dyspepsi

den dyspepsi Det kan defineres som ubehag i øvre del af maven, ulempe, kan være af større eller mindre intensitet og kan ledsages af abdominal hævelse, sygdom, halsbrand, dårlig fordøjelse og opkastning. Hvad er det årsager Dette ubehag? Som eksperter siger dyspepsi kan fremstilles ved et stort måltid, ved at indtage varmt eller krydret mad, for meget kaffe, alkohol eller snus og anvendelsen af ​​visse medikamenter, såsom anti-inflammatoriske, hvilket kan ændre den mucosale gastrisk. Stress og angst kan også være bag. hvad naturmedicin vi kan bruge? Hvis de forekommer ofte og symptomerne er alvorlige, konsultere en læge, selvom de fleste tilfælde ubehag forsvinder gennemgå diæt og tilpasse en sundere livsstil. For at undgå irriterende dyspepsi har vi nogle effektive naturlige løsninger.

Infusion af merian

Dette anlæg er en urtemedicin meget værdsat for deres fordøjelseskanalen og afslappende effekter. Infusion taget alene eller i kombination co pebermynte, kamille te og rock, lindrer mavesmerter, tarmluft og kramper. Det er især effektiv i casdo af ubehag forårsaget af overdreven nerver.

natriumbicarbonat

En af de mest kendte og brugt imod hjem retsmidler halsbrand og indigestions (Fortyndet halv teskefuld i et halvt glas vand), at aflaste oppustethed, som kan forårsage syre dannet inden i maven.

Apple og ingefær

Hvis der er en fordøjelsessystemet frugt, dette er uden tvivl den æble. Rig på fibre, det forbedrer fordøjelsen og hjælper lindre dårlig mave. Det er bedst at spise æblet uden skind. I mellemtiden, tage lidt af ingefær efter at have spist stimulerer mavesaft og enzymer flyde. Ingefær kan tages friske eller i te (en halv teskefuld i en kop varmt vand), en god mulighed, hvis mavesmerter eller gas.

citronsaft

Som vi tager os af mad for at beskytte vores fordøjelsessystem, er du nødt til at tage sig af hydrering. At lindre halsbrand kan du drikke et glas varmt vand med et par dråber citronsaft, ingefær og lidt honning. Det lindrer også hævelse.

frø

Blandt de frø fandt vi nogle effektive naturlige løsninger, såsom koriander eller fennikel, nyttige mod fordøjelsesbesvær. I det første tilfælde, blande en håndfuld korianderfrø i et halvt glas mælk og drikke to gange dagligt. Med fennikel kan forberede en infusion, blandet i 2 curachaditas slutte kop varmt vand.

Du kan også være interesseret i: naturlige midler til at forbedre hiatal brok og opdage retsmidler bedstemor mavesmerter: nem og effektiv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 90


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة