Hvad er azotæmi og hvordan man kan forhindre det?


  udtrykket azotæmi Det kan synes mærkeligt og endda ukendt for mange. Azotæmi er den koncentration nitrogen i blodet, som følge af affald fra protein metabolisme. Er det et problem at have et højt niveau? Sandheden er, at ikke undervurdere eller dens symptomer og dens konsekvenser, da der i de fleste tilfælde er forårsaget af nyresvigt. Lad os se nærmere, hvad der ligger bag azotæmi, hvad er dens symptomer og hvad der er den mest anbefalede kost til at følge.

  1. azotæmi værdier

  den normale referenceværdier er mellem 22 og 46 mg / dl. De er ansvarlige nyrer, når de ikke er i stand til at fjerne kvælstof affald gennem urin urinstof og ophobes i blodbanen. Således opstår azotæmi.

  2. Årsager

  Det er en nyresvigt. Blandt årsagerne, men også det indeholder en kost for højt proteiner, forbundet med en reduceret forbrug vand; eller urinvejsobstruktion grund nyresten eller smitsom sygdom (cirrhose, gigt). Undervurder ikke azotæmi overskydende fysisk aktivitet eller under graviditeten.

  3. Symptomer og Retsmidler

  den ældre, gravide kvinder og unge voksne De er mest tilbøjelige til at udvikle azotæmi. den symptomer mest almindelige er træthed, bleghed, vægttab, hurtig hjertebanken, opkastning og diarré. Blandt de retsmidler: til anmeldelse kost og finde årsagen, der forårsager det.

  4. Kost og mad for at undgå

  Hydration er kritisk, så der drikker mindst 8 glas vand om dagen. Vand er en fremragende allieret at rense og fjerne affald fra kroppen gennem urinen. Undgå også at fødevarer også højt proteinindhold. Bør undgås nødder pølse, rødt kød, tun, torsk og fyr.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  59 − 58 =


  Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo