Kyphosis årsager, behandling og korrigerende øvelser

den kyphosis Det er en betingelse for rygrad Det bliver vist normalt i løbet af ungdomsårene og, for korrekt behandling, prioriteten er at afsløre, hvad den årsager bag. Ud over at forsøge at løse disse tvivl, vil vi også se nogle korrigerende øvelser.

Med skoliose og lordose, kyphosis er en af ​​de lidelser Ofte rygsøjlen. Kyphosis kan defineres som en unormal krumning af rygsøjlen, indtil midten og øverste del af ryggen område. Du kan have flere årsager, og derfor funktioner individer. I nogle tilfælde, selv om kyphosis, rygsøjlen er normalt ikke til nogen form for behandling er nødvendig, og kun ved hjælp af foranstaltninger, såsom at opretholde en korrekt kropsholdning, at korrigere let krumning. vis forebyggende foranstaltninger, samt gennemføre nogle korrigerende øvelser vil bidrage til at lindre symptomerne og forhindre denne lidelse. Lad os fokusere lidt mere på den omsorg, vi kan gennemføre.

Ud over postural-som udvikler sig over tid, og er medskyldige i den dårlige posturas-, kan kyphosis være medfødt eller strukturelle (Kyphosis Scheuemann).

Kyphosis opstår, når der er en fysiologisk krumning af rygsøjlen, mellem 25 og 45 grader. Nedenfor disse niveauer kaldes hypokyphosis. ovenfor, hyperkyphosis. Det er almindeligt at være forvirrende kyfose lordosis, selvom sidstnævnte refererer til krumning af rygsøjlen med tilstedeværelsen af ​​en udtalt depression af rygsøjlen i lænden.

Kyphosis øvelser og forebyggende foranstaltninger

Eksklusive medfødt mulighed, i andre tilfælde krumningen er forstærket over tid, så den forebyggelse Det er en strategi til at fortsætte med at forsinke og, så vidt muligt, undgå det. nemme at anvende og effektive foranstaltninger for at forhindre, at problemet i at blive værre. Således i nogle tilfælde er det tilstrækkeligt at rette kyphosis, vedtage de korrekte arbejdsstillinger -at sidde, sove, stå foran computeren eller levantarse- siden barndommen. Af den måde, hvordan vi sidder og udføre visse opgaver for eksempel, kan positionen ved frokosttid eller foran televisor- afgøre, hvorvidt vi er mest sårbare til at lide af rygproblemer, både generel og specifik smerte. Må ikke undervurdere eller forklejne forkerte arbejdsstillinger, især i tilfælde af børn og unge, da det kan være et tegn på en rygrad problem.

Hvis korrektionen af ​​positionerne ikke er nok, er der andre løsninger, såsom praksis af visse sport, for eksempel svømning. Det er tilrådeligt at konsultere lægen om fysisk aktivitet mest anbefalede afhængigt af årsagen til forekomsten af ​​kyphosis. Du kan også vælge en bestemt træningsprogram, overvåget af fysioterapeut.

Blandt de korrigerende øvelser omfatter dem, der bygger på forlænge, tilbage stiv og lige -supported på en væg, for eksempel øvre lem, hvor de forhøjninger og rotationer skuldre. Øvelser for at styrke musklerne i maven og ryggen er også en god allieret til at tage sig af rygsøjlen.

Når øvelsen er ikke nok, og også andre foranstaltninger mislykkes, og krumning af ryggen er større end 75 grader, kan specialisten anbefale kirurgi at løse problemet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 67


Content