Hud svamp: Billeder til at genkende og tips til at helbrede dem

den hud svamp kan påvirke på forskellige måder afhængigt af egenskaberne af det område, hvor formere sig. De er lige så almindeligt som ubehagelig lidelse og forsvinder snart. Svampe på meget hyppig piesson men kan også forekomme i hænder, armhuler eller tilbage, blandt andre områder af huden, mens nogle af dem er mere almindelige i sommeren-mund svamp, der De er spredt nemt i fugtige miljøer såsom svømmehaller, f.eks. Med den samme hastighed, hvormed invadere vores hud, kan vi genkende dem og træffe passende foranstaltninger. Logisk set spiller forebyggelse en afgørende for at holde dem væk, ligesom vi ikke må forsømme personlig hygiejne papir. Hvis grimme svampe og samtidig være forsigtige vises, hvad kan vi gøre?

Sådan genkender hud svamp?

Svampeinfektion, som bemærket ovenfor, kan påvirke forskellige dele af kroppen (ansigt, krop, hænder, fødder&# 8230;), hvor især følsom hud infektion af børn. Der er også mange former for svampe, manifesterer sig oftest i form af pletter hvid eller rødlig, der kan være ledsaget af kløe eller rødme i huden. Tjek billedgalleriet, hvor vi har udvalgt de mest almindelige eksempler på svampeinfektioner at gøre det lettere for os at genkende med det blotte øje.

Hvis vi fokuserer på detaljerne i nogle af dem, neglesvamp, for eksempel, ikke blot kan ændre dens farve og tekstur, men også sin form. I mellemtiden, når de vises i munden, den symptomatologisk billede er kendetegnet ved brændende fornemmelse og små skader og endda blødning. Især i tilfælde af mænd, kan svampe påvirke den engelske og det genitale område. Ofte det karakteriseret ved rødme og dannelsen af ​​røde pletter eller hvide pletter.

hvordan man kan helbrede dem

Behandling af hud angrebet af svampe, skal være tilstrækkelig til at forhindre ekspansion til andre områder. Normalt normalt ordinere en svampedræbende creme eller lotion til direkte anvendelse på huden. blandt de stoffer mest almindeligt anvendte til behandling af svampe indbefatter clotrimazol, miconazol, fenticonazol. I andre tilfælde, når svampeinfektionen er mere alvorlige, kan det være nødvendigt at indgive oral behandling.

Endelig er det altid godt at huske nogle Grundlæggende forebyggende foranstaltninger svampe, såsom ikke gå barfodet våde områder såsom swimmingpools eller gym; styrke pleje af den person, hygiejne og for at undgå at dele tøj og håndklæder. For at udføre huslige pligter, er det bedst at bære handsker.

Du kan også lide: Nail svamp hjem retsmidler til at fjerne dem og noter hvordan til at forhindre mund svamp.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة