smitsom cellulitis: Hvad er årsagen til det?

den infektiøs cellulitis er en lidelse forårsaget bakterier (Streptokok eller stafylokok) beskadige hud, både epidermis og andre subkutane væv. Normalt ledsaget af episoder af feber, rødme det ramte område og udbrud. normalt, når vi taler om cellulite auque første ting, der kommer til at tænke den grimme appelsinskal, der er en vigtig forskel mellem de to. , Ser således ud cellulite fedtophobning, mens bakteriel cellulitis er meget mere end en æstetisk problem, da det er en infektionssygdom som kan have alvorlige konsekvenser for huden.

Hvad er det årsag Denne lidelse? Vores agentur vil være mere sårbare over for smitte fra disse bakterier når forsvar har lav (eller til et svækket immunforsvar), hvis hud sår forårsaget af insekter eller falder, mavesår eller i tilfælde af diabetes. Normalt er denne sygdom er kontraheret ved kontakt med en person, der har det eller med et forurenet objekt.

Når bakterierne er kommet i kontakt med huden, infektion Det breder sig hurtigt til alle dine lag, praktisk at gå til lægen så hurtigt som muligt at begynde behandling. Selvom smitsom cellulite kan forekomme overalt på kroppen, er mest almindelige i benene og ansigt.

symptomer

De mest almindelige symptomer på denne sygdom er episoder af feber, kuldegysninger, betændelse, irritation, rødme og udslæt epidermis. Huden, som infektionen skrider frem, bliver stiv, noget, som vi mærke til berøring. Normalt er det manifesterer sig i første omgang som en lille bums eller udslæt, som vi ikke skal forsøge at briste, da kun få smittespredning til andre væv.

behandling

Når du har bekræftet diagnosen, vil lægen ordinere en behandling baseret på antibiotika der skal følges, i det mindste i 10 dage, selv om det hele afhænger af sværhedsgraden af ​​symptomer og graden af ​​infektion. Ud over medicin kan vi bruge til at supplere nogle naturmedicin som vil hjælpe os til bedre at klare de symptomer, såsom at anvende koldt at reducere rødme og hævelse. Det er også ønskeligt at drikke masser af væske, hvis du har feber, samt at hjælpe med at fjerne bakterier gennem urinen. Det bør også være helbredende såret, at anvende en speciel creme til at hjælpe regenerere huden hurtigere.

Du kan også være interesseret i: De mest almindelige hudallergi: årsager og symptomer og alt om huden svamp: fotos og tips til at genkende dem for helbredelse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 6


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer