Hudafskrabninger på benene: hvordan man glemme dem

Hudafskrabninger på benene: hvordan man afslutter dem. Med ankomsten af hede den fødder er flanger og de tidlige dage, hvor vi får skoene denne sæson, hvad enten nye eller andre år, kan få os til at gnave begyndelsen. Hvis du er fremsynet og ved, at dette kan ske for dig, er det bedst at overveje et par tips til at forhindre disse ubehagelige irritation, men hvis du ikke har bemærket i tid og har allerede gjort dig såret, har vi også at fortælle andre hjem retsmidler du lindre dem. Uanset hvad din sag, jeg i dag vil lære dig at glemme den irriterende og smertefuld gnidning, der gør os sko på fødderne.

Som det varme vejr kommer, og vi slippe af med sokker og vinter sko skal udføre en række pleje på vores fødder, men vi må også være forsigtige og forventer, at med de nye sko, som vi vil bruge, vi kan få ud den frygtede gnidning.

I dag vil vi tage et par tips For at undgå disse hudafskrabninger, og hvis det er for sent, eller at din indsats er ikke nok, vil vi også diskutere, hvordan man kan helbrede dem.

Hvordan undgår gnidning

  • Hvis du ikke ønsker at have ømme fødder da temperaturerne begynder at stige, når du går til at købe nogle sko igen sørg for du er passer godt til din mund og at den første tur, du ikke vil fortryde, hvis nogen har købt. Gå en lille butik og være sikker på formen er god og passer dig, så senere såre dig.
  • Nogle gange er du simpelthen sætte en du silikone indlægssål du kan løse problemet, men forudsat du ikke begynde at glide med det, da det i sidste ende kan være kuren værre end sygdommen.
  • der er mange hjem tricks at blødgøre sko, der gør dig irritation og er den enkleste. Du kan sprede skoene fugtighedscreme eller fugtet med alkohol, da en af ​​de to muligheder gør det bedre passer den sko til din fod. Eller du kan sætte sko i en plastpose og sted for et par timer i køleskab.

Sådan helbredelse gnidning med hjem retsmidler

Ofte flere forsøg, du ikke gøre dig ondt sko, slidte er uundgåelige, og det er bedst at bruge nogle hjemmelavede trick til at ende dem.

  • Allierede planter er perfekt til den slags ting, så det aloe vera eller timian De kan være nyttige. Bare henvende sig direkte til den udslæt aloe vera juice eller en god mængde af timian, afhængigt af ordet du foretrækker.
  • I stedet for disse planter, da det er nemmere end du har derhjemme kamille te, og hvis ja, forberede det, som om du skulle drikke det, men så igen gælder på det område, hvor du har skader.

Med alle disse tips kan du få gratis fødder irritation og ikke behøver at tilbringe hele dagen iført flip flops fordi dens fortsatte brug har både fordele og ulemper.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 41


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer