Korte frisurer Efterår / vinter 2016 [FOTOS]

Korte frisurer Efterår / vinter 2016.Fall er et godt tidspunkt at ændre sin frisure og en af ​​de stærkeste tendenser til den nye sæson kommer er kort hår. radikale nedskæringer, med punk rockere og tage airs, men er også til stede genveje bob stil eller konsistens. Kort hår er perfekt for dem, der har lidt tid og lyst til at tage en flatterende og moderigtigt look.

Tendenser i håret for efterår / vinter 2015-2016 sæson omfatter nedskæringer mere radikal og moderne kort hår. Pixie haircuts fortsætte med at plage. Denne type af cut kan være på mange måder, men altid med bagsiden af ​​halsen og begge sider af den meget korte hoved. Den forreste vi også kan tage korte eller lange, asymmetriske pandehår til side. Denne type snit vil give os et ungdommeligt udseende. Hvis du ønsker at satse på en kort nisse snit klassiske bet ved at skære garçon, en klassiker, der aldrig bliver gammel. Genveje er absolut punk stil trend denne sæson: du kan vælge &8220; rapar&8221; de to sider af hovedet og toppen kæmmet frem og skære kniv. Hvis du ønsker at udtale oprørernes røre blækket børstet toppen af ​​hovedet med en anden tone.

En anden frisure, vi har set på catwalken er en genvej destruktureret med korte pandehår og lange sider og et touch usoigneret. Hvis du foretrækker et kig mere sandsynligt, at vi kan spille med farve: det tager en klipning stil hjelm, men med bevægelse og de tips farvet en lysere farve eller pastelfarver. Hvis du vil have en kort hår, der er mere elegant, er der intet som en cut maskulin stil og i dette tilfælde vi lege med gel eller gel for at skabe et vådt look. Vi kastede sit hår tilbage og anvende moment våd gel at skabe denne effekt så fashionable. Hvis du ønsker at tage en kort satsning meget feminin hår for en bob forkortet med en klar hals og længere foran efterligne en bob, bør denne nedskæring altid gå over ørerne eller skylle dem. For kvinder med krøllet hår eller let bølget vi kan vælge en kort hår klippe klatrede og sænket lidt i nakken, hvis vi fjerner nogle volumen. Krøller skal have nogle uorganiseret struktur. For dem, der har kruset hår, kan du vælge et snit afro eller en mere radikal ændring, med næsten karseklippede. Tjek vores galleri for at se alle udseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 73


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Eruptions cutanees vih Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho