Korte frisurer 2015: Hvad tendenser tage? [BILLEDER]

Korte frisurer 2015: Hvad tendenser tage? Til at begynde med en meget god start 2015, vi kan henvende sig til en ny frisure. Nytår og ny frisure. Hvis du har langt hår, og du er træt af det går ind for en radikal nedskæring hår, men du er så fed bud på en lang eller en kort bob bob. Kort hår, ingen tvivl om, er en af ​​de tendenser for 2015. Læs videre for alle tendenser.

Tips og fordele ved at bruge kort hår

Kort hår er altid edgy og meget flatterende, Vi har også altid tager år off. Kort hår er meget komfortabel, når du vasker, kæmning og tørt, så det er en perfekt kort for kvinder med lidt tid. For at få succes med din nye kort frisure forpligtelse til at gå til din frisør eller frisør header. De vil rådgive dig, hvis der &# 8220; kort frisure mode&8221; du kan se godt ud. Bortset fra at skære bør du tænke på at tilføje nogle farve, hvis du har lyst til gennem et farvestof eller væger. De korte frisurer er ideel til at bære farve.

Asymmetrisk kort hår er en af ​​tendenserne i 2015. kort hår klippe, men på forreste venstre længere som en marginal lag. Hals og siden af ​​hovedet, du skal bære kortere. Det er en meget flatterende frisure kvinder i hver runde, med asymmetrisk få fjerne rundhed til ansigtet. En anden forkortet nisse hår er den tendens, som allerede har flere sæsoner af succes. Den nisse snit kort tager den maskuline stil eller et hår-pjusket touch. Om vinteren 2015 vil vi se med pandehår. For at oplive Korthåret kan vi vælge at tilføje refleksioner klarere og vi får højdepunkter til ansigtet. For de seneste de kan vælge en beskåret nisse snit side eller farvestoffer farvestoffer.

korthåret garçon

En anden kort frisure, der ødelægger sikker Garçon er meget beskyttelsesmekanisme skæring, uden nogen tilsyneladende orden, men hårpleje og 100%. For at få denne form for frisure er bedst at bruge korte hår produkter såsom gel eller pomade. At arbejde denne frisure bruge fingrene og se stumpe totter vilkårligt, men omhyggeligt.

bob cut

Hvis du ikke ønsker at skære både det bedste hår er en bob snit eller en bob. Mean Manes er gennemført lag og pjusket lysbølger. Cleopatra stil maner er altid en klassiker, men ikke længere bære så lige, men med lag og masser af bevægelse. Men den mest fashionable bob cut Det er den, der er lidt under ørerne. Denne type skæring er et hår pjusket-effekt eller med naturlig bølge. Hvis du i stedet foretrækker en kortere bob, bør du tage over ørerne, vil det være en frisure hjelm, samtidig med at Melenita stil.

kort krøllet hår

Hvem siger, at kvinder med krøllet hår ikke kan bære kort hår? Virkeligheden er, at de kan se spektakulære genvej. Før du klippe dit hår skal du tænke krølle op og skære os give ekstra volumen. Det bedste for os er at skære det favoriserer skalering og vores krøller skal være helt hydreret. En anden mulighed, der aldrig bliver gammel er en kort afro.

Aldrig kort med barberet

De korte frisurer med barberet hals De er meget aktuelt, da Scarlett Johansson og Rosamud Pike bar på den røde løber ved Oscar-uddelingen. Ahead den frisure kan være normal, med toupee, alle hår tilbage, skiltes på den ene side&# 8230; men overraskelsen kommer i nakken, som er helt barberet. Tjek vores galleri for at se bobs mere tendens for 2015 og komme foran den nye vinter 2016 næste efterår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 85 = 90


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer