Hår nedskæringer og farve Forår / Sommer 2016 [FOTOS]

Nedskæringer og forår / sommer hårfarve 2016. Og 2015 efterladt og er nu klar til at foretage nedskæringer og trend farver til forår-sommer 2016. Det skal siges, tro mod sandheden, ingen større udvikling med hensyn til frisurer, snit og farver til 2016. det bærer stadig den mere naturlige stil. Bred vifte af valgmuligheder, der passer til den stil og smager af enhver kvinde og enhver alder.

Lad os starte med kort hår, som dominerede vinteren 2015 Cortes kort og ungdommeligt hår, som vil forblive hovedpersonerne også i den varme årstid, med den forskel, at vi vil se yderligere nedskæringer netto og bestemt. super genveje, eller endda med en barberet hoved (nedskæringer, der efterlader kun et par millimeter af hår). Denne type hår er gjort har bæres med originale farver som kulsort eller platin blond begge toner er ideelle til ikke ubemærket hen. De korte frisurer er meget unge og cool, især hvis de er forstærket med en svag krølle eller krølle tykkere. Denne type hår kan du tage en kort afro.

Den Ronze har været en af ​​de dominerende farver i 2015 og vil være i 2016. Hvilke andre farver er tendens? Røde og blonde toner, som er fint for dem med lys hud. Endelig har vi domstolene til langt hår, for dem, der vælger langt hår, klassiske snit, skiltes i midten eller bære pandehår. For folk, der har krøllet eller glat hår, er det bedst at satse på en klippe skalering for at sikre den højest mulige volumen. I farve til langt hår, på catwalks vi har set, at triumf chokolade brun, sorte og mere naturlig blond. Tjek vores galleri for at se alle de nedskæringer og trendy farver til forår / sommer 2016.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 65 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer