De bedste fonde til at vise en perfekt ansigt [FOTOS]

Fundamentet er næsten lige så vigtigt, hvis du ønsker at se perfekt makeup. På markedet er der en masse af baser, der appellerer til enhver hudtype og dine behov. Det er derfor, vi ønskede at indsamle de bedste fonde til at vise en perfekt ansigt. Baser til følsom, fedtet, tør, med akne, til moden hud&# 8230; Der er endda baser, der producerer forskellige effekter og afslutter i én. Oplev med os de bedste grundlag for en make up look ideel!

naturlige og lamper

Base lys og naturlig: All Day Luminous Vægtløs Foundation. Kilde: Nars.

fundamentet Det er det vigtigste for enhver make up produkt. Basen skal opfylde specifikke behov at sikre optimal og levetid til at vare hele dagen, og passer perfekt til alle typer af hud.

De yngre piger har som regel ingen problemer hud eller særlige behov for at skjule fejl, så du kan fokusere på at finde naturlige baser og bringe dig lys.

Flydende makeup baser De er bedst til en lys, naturlig og kølig effekt. Du skal give medium dækning eller lavere.

med hensyn til bedste fonde; en af ​​de bedste baser er Chanel Vitalumiere. Et lysarmatur der på ét sekund fusionerer med huden. Frisk Glow er en base designet af Burberry til at give huden en frisk, naturligt udseende, mens forsvarsminister Color Nude Serum BioNike har de samme egenskaber, men det er en særlig base med en stærk anti-aging effekt, og derfor ideel til moden hud.

Du bør ikke højt passere de grundlæggende trin i ansøgningen, at opnå en homogen og naturligt resultat. Du kan anvende foundation med fingrene, svamp eller børste (for en mere naturlig bare). Ligesom at forberede din hud, før du anvender fundament.

Baser uigennemsigtig makeup

Høj dækning fundament: Stay Matte men ikke flad. Kilde Nyx.

Makeup baser hjælpe skjul pletter på huden, bumser, hudorme og andre hudproblemer ansigtshuden. For disse tilfælde nødt til at vælge basen behandling for at sikre en effekt &# 8220; ny hud&# 8221;. dette sådanne baser skal have en mere uigennemsigtig og høj dækning.

Basen ULTRA HD Make Up For Ever har vundet flere Beauty Awards og er perfekt til at skjule eventuelle mangler. Base Cream Foundation Cover All Wet n Wild er et fremragende produkt, som sikrer maksimal dækning, for ikke at nævne Lancôme Teint Visionnaire, en base to i en, der har på den ene side et produkt for &8220; slet&8221; defekter og på den anden side et fluid påføres med en svamp til at standardisere hele ansigtet.

Du er nødt til at være forsigtig, når påføring af en uigennemsigtig bund da i nogle tilfælde er en maske effekt oprettet. Du kan anvende denne type af baser med en stil makeup svamp Beauty Blender.

Mineralske fonde

Mineral Foundation: Soft Focus Foundation. Kilde: Kiko.

Et alternativ til mere traditionelle makeup baser er mineral foundation. Mineral makeup baser er sundere og økologisk at andet grundlag, fordi de ikke indeholder mange tilsætningsstoffer. Uorganiske baser er lavet af mineraler og rene pigmenter. Hertil kommer, at de giver en naturlig hæk og har SPF. De fungerer som en barriere mellem huden og hårde frie radikaler, så din hud at ånde.

Mineralske baser anvendes med en kabuki børste, resultatet er spektakulære.

med hensyn til de bedste mineralbaser Blemish Afhjælpning bareMinerals omfatter en base mineralbase pulver og påføres med en speciel børste for at give ensartethed til ansigtet. En anden meget interessant base er Kiko Soft Focus Foundation, en base mineral makeup pulver med en satin finish for en strålende resultat &8220; nul ufuldkommenheder&8221; og det indeholder 90% af rene mikroniserede mineralske pulvere.

Andre fonde

Foundation flødeskum Creme. Kilde: Max Factor

På markedet andre fonde også meget effektiv til huden. For eksempel: basen kompakt pulver makeup. Sådanne baser De bruges til at røre op makeup eller at forstærke en flydende eller cremebase. Hovedformålet er at forlænge makeup og eliminere blænding, så de er ideelle til fedtet hud. De giver et færdigt afstøvning effekt og har lav dækning. Vi anbefaler den kompakte pulver fundament: Kompakt Cream Eau Thermale Avène komfort.

En anden type af base anvendes i stigende er fløde fonde. Disse baser giver dig høj dækning og en ensartet finish og udglatning. De er perfekte til moden og tør hud, fordi det har en stor fugtgivende effekt. kan ikke anbefales til fedtet hud. den makeup creme er meget ligesom styling mousse fundament. Vi anbefaler basen Flødeskum Max Factor Creme Spanien.

Der er også stick fonde, fugtighedscreme med farve osv Cremer BB&# 8230;

Som du kan se er der en masse af fundamenter for at vise en perfekt ansigt. I vores galleri kan du se de bedste fonde. Du kan også være interesseret i: Alternativer til fundamentet: Bedste produkter og vælge en foundation: Tips og tricks


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 94


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo