Haircuts for kvinder med stor næse: 10 ser ud til at skjule


  Næsen er den del af vores krop, som vi ofte kompleks, og vi vil gerne ændre. Det kan være, fordi det er for langt eller måske problemet staffeli, men faktum er, at vi ikke altid føler sig godt tilpas med det, til det punkt, hvor nogle kvinder endda mulighed for at blive opereret for at reparere opstår. Men der Haircuts for kvinder med stor næse at gøre denne funktion dæmper og mister betydning. Desuden vil linke dette til en lille makeup får fremhæve de bedste dele af dit ansigt. Vil du vide, hvad den 10 bedste udseende at skjule? Læs videre!

  Lag uden pandehår

  Hvis din næse er lang, du kan tage en lang manke at skjule det perfekt. Klip dit hår lag og forsøger at bruge bølget stilarter, dit udseende er harmonisk helhed. Det vil ikke skille sig ud på alle!

  strimlet pandehår

  en skærende lag Destrueres og pandehår vil være bedst for dig, hvis du har en bred næse på spidsen, især hvis dit hår er glat. Klip dit hår til en gennemsnitslængde, forlader nogle kortere levet op til sit øre lag. Messen pandehår over hans øjne vil være i stand til at vælge mellem fremførsel eller echártelo til side. Du går disimularás og komfortabel på samme tid.

  nisse snit

  Den nisse snit er ideel til alle de kvinder, der vover at prøve nye ting, og at intet stopper dem. Det har også den fordel, at en af ​​de skærer den kulør kvinder med stor næse. Bare skære det efterlader en frynser du kan sætte til side og gå. You'd'll ser spektakulære!

  langt og krøllet hår

  Til krøllet hår den bedste løsning er at se langt hår med nogle lag i slutningen. den fravær af flequillo Det vil gøre dit ansigt ser mere klar og hele ansigtet kan ses sammen, mens tilføje med denne type hår ville gøre næsen skiller sig ud mere end nødvendigt.

  Sammen med volumen

  Langt hår og fladtrykt Det kan også være en perfekt allieret for at skjule din næse. Men ja! Du skal savne hende, når du kan på den ene skulder og lad den anden åbne. Med dette, vil du gøre dit ansigt ser mere og sætte fokus på andre funktioner, såsom øjne eller læber.

  asymmetrisk

  Hvis du har en bred næse, vil et asymmetrisk snit være ideel for hele helt harmonisk look. Sats på en meget kort hår, hvor ene side er længere den anden, og tilbage er meget kortere. tilføjer også bangs til siden til fuldt ud at skjule bredden af ​​din næse.

  lige pandehår

  Haircuts med lige pandehår er en stor hjælp for kvinder, der har en lang og tynd næse. Fordelen er, at denne form for pandehår er ofte særdeles komfortabel og giver en engleagtig udseende, ud over at skære resten af ​​frisure, du ønsker eller bedre vil gå til vores hårtype.

  Bob kort

  Uanset om din næse er lang som bred, bob cut stil er det rigtige for dig. klippe det over skulderen og efterlader en lange pandehår du kan kaste dig til side. At ja! Prøv at bære den ene side bag øret eller indsamles med gafler samt disimularás mere længde.

  lang lagdelt

  Hold dit lange hår ved at skære lag fra hagen volumizing under halsen. Efterlad en lange pandehår højden af ​​det første lag og støbt til en side. Du bør også march side, betragtning af, at på side pandehår vil starte lige der, hvor det ender, og den anden skal desfilarlo i øjenhøjde.

  bob

  En manke gennemsnitlige højde Det er perfekt til kvinder med stor næse og glat hår. Bare skære det lige fladtrykt og efterlader en lange pandehår, dog uden at være så meget som resten af ​​håret. Sørg for, at dit ansigt er altid synlig og se, at de små skønhedsfejl forsvinder helt. Vov at prøve det!


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 1 = 7


  Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة رمز الريشة