Jeg rødt hår Hvilke farver du føler dig bedre? [BILLEDER]

I rød hår, hvem føler sig bedre? Rødlig hår ikke tilbyder det samme resultat for os alle. Nedenfor præsenterer vi de forskellige nuancer af rødt hår og du også forklare det resultat, der giver dig som din hårfarve.

Den rødhårede er synonymt med lidenskab. Ser rødlig til stede i 2014 for at få opmærksomhed af alle jer. Nuancer og varianter, der tilbydes af denne hårfarve er forbløffende og så sørger vi for at gennemgå dem.

Mens hver sæson vi er nødt til at vige for nuancer af tid fra en mere livlig brun til en dyb kobber hår, som går gennem en lilla tone eller et fluorescerende farvestof, ved denne lejlighed forbyde vi alle farver, selvom vi fokuserer derefter på Redheads toner. Men hvordan kan vi vælger den røde farve, der passer bedst til dine funktioner?

Er det blond dig? Så er du heldig, fordi kombinationen af ​​rødlig blond og giver gode resultater. Vi anbefaler, at i dette tilfælde, kombinere dit blonde hår med en lys kobberfarvet nuance eller en appelsin. Denne hårfarve er perfekt til vinter. Derfor er det er den bedste løsning til at reparere oxidation oplever dit hår efter sommeren.

I tilfælde af anvendelse af brunt hår en rødlig nuance kan du tjene i varme, da den naturlige brune blødgør overføre mere lys til dit ansigt.

Kvinder, der kan have den naturlige mørkt hår nødt til at vælge med særlig omhu din hårfarve. Hvis dit ansigt er mørkt bør du undgå lysere rød. I dette tilfælde anbefaler vi, at du sandsynligvis gå til lilla eller mørke rødlige farver.

rødt hår: Oplev de forskellige nuancer

  • afresado tone. Blandingen af ​​blond og rød giver os et originalt og frem for alt, elegante farver jordbær meget interessant for kvinder lysere hår.
  • Jeg rødhårede tonet. Dette look passer perfekt med disse kvinder med lysebrunt hår eller endda give en blond farve plus de blegere skind.
  • mahogni. Denne tone er et skridt mellem rødhåret på omfanget af lysstyrke, men mangler styrken af ​​de mest markante røde. Hvis du har mørk hud og hår, vælge en mørk mahogni farve; Men hvis du har en lys hudfarve og hår, vil dit bedste valg være det medium eller lys mahogni.
  • kirsebær. Hvis du kan lide den dristigste røde, kan du kombinere din mørkt hår med en lys kirsebærrød farve. Vi kan forsikre ham om, at alle øjne acapararás.
  • kobber. Dem, du har brunt hår og I udskrive en subtil ændring af din forandring kan satse, så følge op med et strejf af kobber at vinde i lysstyrke.

Hvis du ønsker at ramme med den hårfarve, der bedst matcher din hud, gå ikke glip af de følgende anbefalinger. Hvis du også vil få lyst til at kopiere udseendet af de berømtheder, så du finder ud af, hvad hårfarver båret af den berømte er.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة