Hvordan til at vokse hurtigere naturligt øjenbryn

Hvem ønsker ikke at se perfekt øjenbryn? Hvis du kan se, at dine øjenbryn er langsomme til at vokse, og du undlader dit mål, prøve nogle af disse naturlige tip til at vokse øjenbryn på rekordtid.

Tricks til at vokse øjenbryn

Vi kan give dig mange tips til at få perfekte øjenbryn, men først skal vi komme til at have den tykkelse, vi ønsker, og for det, intet bedre end at følge nogen af ​​de råd, du vil give så hurtigt og naturligt vokse øjenbryn. Sigt!

  1. ricinusolie: Finger anvende nogle af disse ricinusolie øjenbryn natten og rengøring om morgenen, får du dem til at have en større tykkelse i 3-4 uger. Det er bedst at blande det med lidt olivenolie og også hjælper dig med at vokse øjenvipper.
  2. Rosmarin olie: Det er bedst at shoppe rosmarin æterisk olie, at blande det med nogen form for olie, kan bruge barnet, fordi det vil hjælpe blødgøre aroma og dermed undgå hudirritation. Du kan anvende det dagligt og se resultaterne gradvist.
  3. vaselineJa, det lyder mærkeligt, at anvende en lille vaseline på øjenbryn du kommer til at stå fast og lige, da betingelserne og fugter og kan se resultaterne i ca. 3 måneder, hvis du anvender 3 til 4 gange om dagen.
  4. Kokosolie til vækst af øjenbrynDenne type olie hjælper accelerere væksten hår fra øjenbryn, hvilket gør det også er tykkere. Det bedste: gælder direkte og lad den være tændt hele natten.
  5. løg saft: Kan du tage tilbage lugten, men hvis du anvender en lidt frisk løg saft over øjenbrynene og lad virke en halv time, derefter rense ansigtet, vil du bidrage til at stimulere ny hårvækst, da den indeholder en stor mængde svovl, det hjælper forbedre omsætning område.
  6. Massage med olivenolie til at vokse øjenbryn: Med kun fem minutters daglig massage i området mellem øjenbrynene, hjalp med lidt olivenolie, vil øge blodcirkulationen i det område, som vil bidrage til at øge hårvækst øjenbryn.
  7. Aloe Vera: Tag et par blade af aloe vera og mos dem, så massere området med øjenbrynene med saften du har fået, hvorved der opnås hår vokse hurtigere, da på grund af overdreven fjernelse af dette område, håret vokser meget langsommere.
  8. mælkDette mejeri produkt, som vi alle har i hjemmet, hjælper os til at have en Tykkere og øjenbryn, fordi mælk nærer dette område, hvilket gør håret vokse hurtigere. Den bedste måde at anvende det kaster nogle mælk på en bomuld, derefter anvende det til området inden jeg skal sove, lade det virke natten over.
  9. Vitaminer B og D: Spise fødevarer rige på disse vitaminer bidrager til at bekæmpe virkningerne øjenbryn nocivosque at have omkring, ligesom mascara eller eyeliner og peger disse fødevarer i din daglige kost.

Hvilke af disse tips vil du forsøge at Øjenbryn vokser hurtigt og naturligt?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 59


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer