Forbered dit hjem ansigtscreme aloe vera skridt


  Som en naturlig kosmetisk creme af aloe er lavet. Egenskaberne af aloe vera er talrige. Du ønsker at opdage hvordan man forbereder en ansigtscreme aloe vera hjem? Her forklarer vi skridt for skridt.

  I tusinder af år aloe vera har det været meget attraktivt for sin store skønhed og lægeplante. Hvis du jævnligt køber produkter, der indeholder det, hvorfor så ikke lære at forberede dig? Vi håndterer forklare hvordan man laver en creme til din hud med aloe vera.

  1. Hvordan naturlig aloe vera creme

  Du skal bruge følgende ingredienserGel eller aloe plante 100% ren, god kvalitet olie. Sød mandelolie eller mineralsk olie er perfekt til at gøre denne opskrift på hjemmelavet creme af aloe vera og duftende olie, hvis du ønsker at give din creme aroma. Du skal også bruge en lille skål til at blande det.

  2. Udvikling af naturlig aloe vera creme

  Først bland 170 gram ren aloe vera i en lille skål. Tilføje en skefuld mandelolie eller mineralolie aloe vera gel. Derefter tilsættes en eller to dråber parfume olie. Det er valgfrit, da resultatet vil være anderledes uden at tilføje, at aroma. Blanding aloe vera og olie godt indtil Unify.

  3. Egenskaber af aloe vera

  Egenskaberne for aloe vera er talrige og, ifølge eksperter, er det angivet for solskoldning, ar, fjerne acne, blandt andre ting. Hvis du har disse eller andre problemer, stille, fordi her viser vi dig nogle løsninger, hvis vigtigste hovedperson aloe vera.

  4. hjemmelavet creme af aloe vera til acne

  Anvende creme på de berørte områder som en maske om natten. Gå væk til at sove uden at fjerne det. Om morgenen, vask med sæbe aloe vera. Brugen af ​​aloe vera på dine bumser vil hjælpe med at reducere rødme og hævelse af områder med stor risiko for forekomsten af ​​acne.

  5. Effekt mod rynker

  Vidste du, din magt mod rynker? Nedenfor har vi detalje en effektiv opskrift på hjemmelavet aloe vera creme til rynker. den ingredienser du skal bruge er: agurk 100 gram og 100 gram aloe vera papirmasse.

  6. Opskriften på cremen af ​​aloe vera

  Indtast papirmasse af aloe vera og agurk i blender eller morter og støder til at knuse. Tilsæt destilleret vand som gør blandingen, indtil en homogen creme uden klumper. Lad virke natten over. Den næste morgen, fjerne det med varmt vand.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  11 + = 19


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة