Hårfjerning typer i engelsk: Find den perfekte for dig

perfekt engelsk: Teknikker til tweezing. Brasiliansk hårfjerning engelsk, amerikansk engelsk, Caribbean engelsk... Vidste du forestille dig, at der er mange måder at plukning engelsk? Så vi sørge for at indføre alle disse teknikker, blandt hvilke kan du vælge i en skønhedssalon. Hver tilbyder et andet resultat. Tager til efterretning, og vælg den type hårfjerning, du kan lide.

Sommeren er, uden tvivl, når vi ser primært krop. Og vi må forsøge at være perfekt. En tonet krop, nul strækmærker, sagging intet ... Det er nogle af vores store slag. Men denne gang vil vi fokusere på hvordan man får perfekt engelsk. For at gøre dette skal du finde en måde at barbere der bedst passer dig. Ønsker du at kende de forskellige måder at plukning engelsk? Her tilbyder vi alle detaljer om stilarter eksisterende hårfjerning.

InglesEn typer af hårfjerning skønhed centre kan tilbyde forskellige typer af hårfjerning. Nogle af disse former for plukning engelsk er mere teknisk end andre, ligesom nogle er mere smertefuldt end andre. Lad os se, hvad de er:

  • engelske klassikere. Fra et teknisk synspunkt er dette den enkleste. Det vil kun fjerne hår, der kunne stikke fra konturen af ​​trusse eller badedragt. Med denne teknik det krævede minimum barberinger hår.
  • amerikansk engelsk. Måske kender du disse hårfjerning teknik som "metro billet". men, Hvordan den engelske plukke i dette tilfælde? Dette er et snit voksning tegne en rektangulær form. Din intime område, specielt læberne, også voks. Det er derfor, en af ​​de mest smertefulde typer af hårfjerning. Dog vil resultaterne gøre dig glemme den dårlige sidste gang.
  • brasiliansk voksbehandling. Resultaterne af denne hårfjerning er meget lig den amerikansk engelsk, men der er variationer i form. Brasiliansk voks er trekantet snarere end rektangulær som ovenfor.
  • Integral hårfjerning. Ønsker du helt at fjerne hår? Så blandt alle måder at plukning engelsk du præsenterer dette er din teknik. Som navnet antyder, vil den integrerede voksning fjerne dit hår til ingen hår forstyrret på stranden eller poolen. Kun negativt punkt er, at denne teknik indebærer være virkelig smertefuldt.
  • engelsk skik. Hvis du er på udkig efter et alternativ teknik til klassisk Amerikansk engelsk, Caribbean engelsk eller for eksempel brasiliansk voksning engelsk, du vil kunne lide denne indstilling, vi præsenterer. Engelsk skik er en af ​​de nyeste modeluner. Kan du forestille dig at tegne en blomst, et brev, et hjerte eller for eksempel en dato? Denne teknik følger de samme trin som den amerikanske voksning, men giver dig mulighed for at tilpasse det med fornuft, som du ønsker. Original, ikke?

Hvad forventer du at se perfekt engelsk denne sommer? Vælg den stil, du ønsker at se og dekantat- for nogle af de teknikker, vi finder på markedet, laser hårfjerning, voksbehandling, tråd osv

Hvad hårfjerning er det rigtige for dig? [TEST]

Spørgsmål 1 af 10

Hvilken farve hår du har?

brun

blond

mørkebrun


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 27