Idéer middling nedskæringer for forår / sommer 2015 [Fotos]

Idéer middling nedskæringer for forår / sommer 2015. Med den nye sæson, vi alle ønsker at ændre udseendet. Nedskæringerne er middling generelle tendens dette forår 2015, er det en cool frisure, let at bære og meget smigrende for næsten alle typer af ansigter og hårtyper. Det er også et ideelt sted for nu at det varme vejr ankommer frisure, er det også en meget alsidig snit, men ikke nok. Mange berømtheder henvender sig til hår midi, og fra det øjeblik bliver en tendens.

Hvis du tager mange år med langt hår og ikke ønsker en ikke alt for radikal ændring, medium hår klippe er ideel. Men det er også en løsning for overgangen fra kort hår til bob. Midi hår nedskæringer giver os en masse personlighed, ud over at være meget behagelig og nem at vedligeholde. Dette er meget vigtigt for piger, der har lidt tid eller vi ikke kan lide at bruge for meget tid fastsættelse vores hår. I foråret 2015, nemlig tendensen til at skære frisure er kendetegnet ved en pjusket stil eller bløde bølger. Perfekt til folk, der har hår klippe så af natur, og men du kan få med forskellige behandlinger og produkter, der sælges på markedet Vi leverer volumen og glat stil bølger. Når det kommer til dette aspekt (naturlige bølger) er først og fremmest en god klipning, håret gennemsnitlige klatring give os den volumen nødvendigt at have en ren og frisk udseende.

Den gennemsnitlige manke vi kan tage på flere måder, På den ene side du kan satse på en lang bob, det vil sige en manke lidt over skuldrene, eller en kort bob. Den midi hår kan tage det i, længere foran og kortere i ryggen asymmetrisk. Du kan også vælge længere i front og et barberet hoved. En anden mulighed er en kortere og den anden lange side. Selvfølgelig alle disse haircuts skal respektere håret midi. Disse typer af nedskæringer er det fedeste til foråret 2015, mange af dem har allerede brugt et par sæsoner nedrivningen. til &# 8220; udnytte&8221; selv så kort, kan vi vælge at tage med pandehår. For eksempel 70s style (med en midi skåret rund, tyk) med en lige eller let marcherede til også tage bort pandehår.

Blandt de berømtheder, der har valgt bob kan vi ikke nævne den smukke Emma Stone, Natalie Portman, Emma Watson og Hilary Duff, men Jennifer Aniston og mange andre. Tjek vores galleri for at se flere frisurer midi &8220; køligt&# 8221;.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

94 − = 88


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer