Bob skærer for 2015: Trends for dit hår [FOTOS]

Bob skærer for 2015: Trends for dit hår. Manes strømper jævne tage flere sæsoner. MIDI manker er perfekte for dem, der ikke har meget tid til at pleje dit hår, fordi dens vedligeholdelse er nemt. Han mener, at gå til frisøren hver anden måned for at nappe snittet er mere end nok. Det er også en hår tendens og helt alsidig. Så skærer midi trend du tæller 2015.

Manes strømper er perfekte til næsten alle typer af ansigtet. Du skal vælge længden af ​​bob i henhold til din ansigtsform. Hvis du bruger en bob skæres lang menes at være meget alsidig, da du kan samle det op i en hestehale eller lave en anderledes frisure eller indsamles. De bedste landingsbanen modeller som Karlie Kloss har valgt midi manker. MIDI manker er slidt med lidt asymmetrisk snit, dvs. kortere og længere bag forude. Håret skal behandles ordentligt og bør have en god tekstur. I øjeblikket nogle kosmetiske mærker har skabt særlige produkter til behandling af strømper manker.

Den gennemsnitlige hår med pjusket hår-skæring tendens er også. Det er perfekt for dem med bølget hår. Men hvad du har og ønsker at få sådan, vi bare vinke dit hår med et krøllejern og derefter flytte fingrene til at desahacer lidt bølge. Det bør være en naturlig bølge og let markeret. Du kan også vælge en midi klippe hår med klatring. Skæring volumen og skala giver os naturligt. Du kan tage meget klatring eller bare en lille bob. Kvinder med meget fine hår kan klatre bringe mere for at få mere hår på kroppen. MIDI maner kan bæres uden pandehår og skiltes i midten og begge side. En anden mulighed, og meget moderne, De er de midler maner med pandehår. Lige pandehår føre, men lidt sløv. Hvis du bliver generet lige pandehår over øjenbrynene, kan du dekantere til både lange og korte pandehår skævt.

Hvis du ønsker en glamourøs bob eller en part ser eller lidt undulate forpligtelse til at krølle de tips, så du får en perfekt manke af retro stil. Hvis dit hår midi tillader det får en lås på hver side af håret og fletning. Forene de to snore i delen bag hovedet med en gummi, en stift eller løkke. Resten vil miste manke. Hvis du i stedet tage en kort bob tilføjer en bøjle til din frisure eller, snup en tot hår på den ene side og tilføjer gafler med rhinstene. Frisurer meget enkle at give et festligt indslag til dit look.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة