Alt hvad du behøver at vide, før farvning redhead [FOTOS]

Alt hvad du behøver at vide, før farvning rødhåret. Rødt hår er en af ​​de mest misundte. Mange kvinder ønsker at bære en rød hår, fordi det er en af ​​de mest moderigtige farver. Mange berømte man ser, hvad enten naturlig eller tonet. Virkeligheden er, at der er meget få kvinder, der har naturlig rødt hår, så næsten alle, der bærer det ofte ty til farvestoffer. En rød hår skiller sig ud som levende, brændende, lyse &# 8230; Her fortæller vi dig alt hvad du behøver at vide at farve rødhåret.

Flere sæsoner den rødhårede er en af ​​de mest populære nuancer i hår saloner. Berømtheder som Jessica Chastain, Christina Hendricks, Amy Adams Karen Elson eller vælger de rødlige toner. Det er en farve, der føles rigtig godt at rydde eller lyserøde fødder.

Før tintarte rødt hår Du er nødt til at overveje flere ting. Toning hår rødt, er det en af ​​de mest komplicerede at vedligeholde. Vi også meget påvirker solen, let mister fugt og farve. At holde ud farvestoffet skal passere hver 3 eller 4 uger frisør. Det er vigtigt at lægge i hænderne på en god professionel, hvis vi orangerødt hår toning, i hvert fald i første omgang. Så kan vi prøve derhjemme og se, hvordan det viser sig. At tintarte hår rødhåret base, dvs. dit hår, skal du være klar (blond eller lys brun). I mørke hår er det meget sværere at tage rødhåret farve er ikke så naturligt. I de tilfælde er du nødt til at afblege hår og tilføje forskellige nuancer af rød eller væger at bringe mere lys til håret. Du er nødt til at være meget sikker, hvis du ønsker at farve dit rødhåret, da det er en vanskelig farve at fjerne.

Når du har hår og toning du skal passe på med stor omhu. Enhver hårfarve brug for ekstra pleje og rødhårede endnu mere. Når vi vasker håret mister farve, så det er vigtigt, at du vasker dig selv med specielle shampoo til farvet hår. Derudover skal du fugter ofte. Tilføj en balsam og et par gange om ugen en særlig maske til farvet hår. Kobberfarvet hår skal også beskyttes mod solen, og det gør ondt en masse, miste farve og glans. Også på grund af pool klor og havsalt. Så i sommeren bør du bruge en solcreme, mange mærker sælges i meget komfortabel beskyttende spray. Du bør også være forsigtig med brug af hårtørrer og strygejern, skal du bruge mindst mulig, og hvis du gør det med stor bekymring. Besøg vores galleri for at se de forskellige udseender og produkter til rødhårede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة