solcreme til ansigt: Topmærker [FOTOS]

Med ankomsten af ​​godt vejr og varme må vi ikke glemme betydningen af beskytte vores hud, nemlig flade, som er kontinuerligt udsættes for indvirkning af sollys. I dag ønsker vi Ella fortælle dig alt om det solcreme til ansigt: Sådan bruger, hvad du skal vælge&# 8230; og vi foreslår, at du besøger vores fotogalleri, hvor vi anbefaler de bedste mærker af ansigts solcremer. Læs videre og gå ikke glip af noget.

Typer af solstråling

Nogle gange, når vi køber en beskytter vi kun bekymre, at de har en høj beskyttelsesfaktor og ikke giver betydning eller ikke kender de krav, der skal være eller hvilken slags solcreme behov. Ud over at se på graden af ​​beskyttelse, skal vi være sikre på, der beskytter os mod UV og IR.

 • UVA strålerDisse stråler er ansvarlige for de skader, der opstår i vores hud som trænger dybt. De er ansvarlige for forekomsten af ​​rynker og huden ældning og skader er kumulativ i vores hud.
 • IR strålerne: Disse stråler De er ikke synlige og tilvejebringe elektromagnetisk energi. De trænger ind i huden dybe nå dermis. De handler indefra af vores indre temperatur til at stige forårsager huden ekstremt følsomme over for ultraviolet stråling.

solcreme til ansigtet i henhold til din hudtype

 • Hud med acneHvis du har en acne hud og / eller fedt bør du altid kigge oliefri solcreme. Når du bruger fundamenter til fedtet hud, bør du gøre det samme med solcreme, skyr dem med fede komponenter. I denne type hud, solen anbefales og normalt forbedrer problem, selv i svære tilfælde Det anbefales ikke lang eksponering fordi huden er meget følsom.
 • rosacea hudHvis du har en hud med rosacea forsøge at bruge særlige tilfælde for denne type hud såsom creme Rubialine SVR som har en SPF50 og også for at lindre rødme, beroliger følelse af varme.
 • tør hudDenne type hud på grund af sin følsomhed De er mindre modstandsdygtige over for solen så bør du vælge en solcreme med en høj grad af beskyttelse. I dette tilfælde, i modsætning til fedtet hud, hvis du skal bruge en beskyttende fede komponenter eller excipienser som olier, vaseline, mineralolier&# 8230; at sikre hydrering og ernæring tør hud behov.

Solcreme: Ansøgning tips

 1. For at beskytte sig at være effektiv, skal du søge mindst 15 til 30 minutter før soleksponering.
 2. Hvis du går til makeup, anbefaler vi bruge beskytter under makeup. Hvis du foretrækker, er der cremer på markedet som CC cremer, der vil bringe farve og slid SPF.
 3. Ved ansøgning skal du gøre det, at al huden, i dette tilfælde ansigtet er dækket. Hjælper ikke dig til at tage for meget eller ikke Untes, det vigtige er, at den Læg godt for alle hud.
 4. Glem ikke at anvende beskytter i de mest forsømte områder som ører eller hals hud. Lips anbefaler vi at bruge særlig beskyttelse fordi det er en meget delikat område, der også lider meget virkningerne af solen.
 5. Hvis der ud over solcreme skal du bruge din almindelige fugtighedscreme så godt, foreslår vi, anvende den sidste protektor, således at virkningen skærm, der gør ikke miste sin effektivitet.
 6. igen anvende hver 2 timer ca. sved og vand underminerer dens effektivitet som timerne går.

Beskyt huden mod solen er afgørende for at forebygge hudkræft. Ud over vigtigheden af ​​at have gode vaner før solen, er det lige så vigtigt at pleje huden tilbage, bemærker de 5 ting du skal gøre efter solbadning. Vi anbefaler også, at du ikke går glip denne interessante artikel, hvor en videnskabelig forklaring på, hvor længe det giver god sol dagligt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi