Sådan fjernes chin hår

Sådan fjerner chin hår. Udover overskæg, en anden kosmetisk problem er hårene på hans hage. Det er noget, der ikke normalt tale, men det er et reelt problem, og at mange kvinder (næsten alle) lider. Nogle kvinder har kun en lille hår, andre lidt fnug, som er virkelig dårlig. Om vinteren er der ikke meget problem, fordi makeup spiller som en stor allieret, men om sommeren vi er mere udsatte. Gå ikke glip af artikel i dag, hvor vi fortæller dig, hvordan du fjerner de irriterende hage hår.

Med hage hår Vi skal overveje to variabler: først er et hår vokser hurtigere, andet med lys ser meget mere. Hvad kan vi gøre? Først bør du undgå at systemet af verdens ældste hårfjerning: kniven. Dette system vi lade børnene. Med bladet eneste, vi får, er hår til at vokse endnu hurtigere og mere sort og sommeren ser stadig lys. Også huske på, hvis vores hår er blond eller mørk. Hvis du er blondine, du er heldigere, fordi håret er som regel svag og er meget mindre. Du kan slette ved hjælp af simple klemmer (øjenbryn). Kvinder med mørkt hår kan også bruge en pincet, men der er andre muligheder som behandlinger såsom elektrokoaguleret. Den består af en tynd nål rammer pilot pære med et ryk af elektricitet, der ødelægger kimceller, hvilket blokerer hårvækst. Det tager tid, men resultaterne er fremragende.

En anden mulighed er at bruge pulserende lys eller laser hårfjerning, men en generel regel fungerer godt med mørkt hår ikke klart. Anyway, samråd med en specialist. Hvis du har en masse fnug kan skyldes en hormonel problem, så skal du konsultere din læge for at finde årsagen og en løsning. Andre metoder til at overveje, er ved at forsvinde. Med dette system får du at blonde hår bliver, så de fleste ikke vil være. Før du bruger denne metode gøre en test på din hud, fordi de er produkter, der kan skade den. Du kan også bruge voksning, men det er koldt, fordi ansigtshuden er følsom. I hastesager rigtige spørgsmål creme til ansigtet kan redde os fra disse unwelcomed pelitos. rigtige spørgsmål tråd Det er en anden mulighed, der bliver stadig mere populære. Selv om disse to metoder, du skal vide, at håret vil vokse tilbage. Brug ale vera gel efter barbering at helbrede området. Du kan også prøve cremer, som hæmmer væksten af ​​ansigtsbehåring.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 82


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة