krøllet hår: Kort eller lang? [BILLEDER]

krøllet hår: Kort eller lang?. Krøllet og bølget hår er smuk, vi bare nødt til at opmuntre den til at tage et godt snit. Mange mennesker, der har krøllet hår foretrækker glat, og udjævning hendes hår bare at mestre. Det er en skam, fordi med en god frisure, et par tricks og specifik pleje kan opnå spektakulære resultater. Krøllet hår kan være korte og lange, hver frisure har sine fordele og ulemper. Valget er dit.

Krøllet hår har tendens til at tørre ud og behov nok pleje. Krøllet hår har ikke meget kontakt med hovedbunden, så det er mere følsomme. Når du vasker dit hår i stedet for at gnide håndklæde tørt, du bedre rulle det op. Tør fugt blidt og derefter bruger en tand kam til at adskille ikke krøller. Combs er meget vigtige anvendelser, der er specifikke for hår med krøller. Brug shampoo, balsam og masker til krøllet hår. De skal være produkter med høj næringsværdi, som krøllet hår har tendens til at være tør. Du kan bruge skum, cremer eller voks for at give elasticitet, blødhed og glans til krøller.

Hvis du har kruset hår, afro stil er bedre at tage et gennemsnit hår eller kort hår, fordi det er meget svært at mestre et hår med sådanne små krøller. Hvis du har bølget hår og få definerede krøller vædde en bob hår, der ikke har meget volumen krøller hår bob er ideel. En kort krøllet hår kan se på mange måder, kan bringe klar hals og lidt længere på toppen. Løkken bør være forskudt til ikke give meget volumen. Vi kan også gå til en nisse snit, her løkken vil være meget kort og vil være meget lettere at rede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =


Erstatning for kød Madre frasi Perdite di liquido maleodorante ombelico إيجابيات الصورة رمز الريشة