caked hår: Tips til at undgå

At have en hår løs og flytte er en fornøjelse, men ikke alle kvinder har held til at nyde det. Hvem har et fedt og tynd hår hver dag, vi står over for en livløst hår kage ruin selv den smukkeste frisure, og selv om vi har forsøgt at give et faktiske farve. Hvis du ønsker at sige farvel til ham for evigt, gå ikke glip af disse tricks til at undgå hår sammenfiltret.

Tricks til at undgå hår sammenfiltret

  1. Bare med fedtet hår. Fedtet hår er nok den vigtigste årsag til sammenklumpning af dit hår. den overskydende fedt Det medfører, at håret til at binde sammen og danner et samlet, forhindrer bevægelse, der giver liv til en manke og stjæle alle deres styrke. Så er den første ting at gøre holde ud at vælge fedtet hår passende produkter og, selvfølgelig, ved hjælp af alle naturlige midler, der vil hjælpe dig med at løse dit problem.
  2. Revitalisering ansigtsmasker. Ud over de specifikke produkter til fedtet hår, der specielle masker skabt udelukkende for at afslutte problemet med hår sammenfiltret. I virkeligheden er de i stand til at revitaliserende, styrkelse og kropsbehåring fibre at give et strejf af liv, der så mangler.
  3. Skyl det godt. Hver gang du vasker dit hår, eller at du anvender en maske must skylles med rigeligt varmt vand så der er ingen rester. En meget udbredt skik er at give en let skylning for at bevare nogle af de egenskaber af produktet, men effekten opnået, er præcis det modsatte: hår fibre kan ikke ilte ordentligt og restprodukter komponenter favorisere ophobning af fedt i hovedbunden , forværring af situationen.
  4. Masken før vask. Har du bemærket, at masken favoriserer fremkomsten af ​​fedtet hår? Måske er problemet i bestille ved anvendelsen produkter. Vi anbefaler, at du forsøger at bruge den maske lige før vask dit hår at fjerne alle spor af et slagtilfælde og få det samme resultat.
  5. Tør med hovedet nedad. En anden fejl vi ofte gør, er at tørre vores hår i opretstående stilling, dvs. i sin naturlige retning. dette gør det imidlertid håret er kompakt og har ikke en tøddel af bevægelse. , Den ideelle er derfor, at du bøje sig ned og smide dit hår frem at tørre. Med dette får du ham volumen og mere dygtig.
  6. Plánchalo lag. Selv om det ikke er tilrådeligt at misbruge pladerne, sandheden er, at det er en stor allieret at bekæmpe hår sammenfiltret. Det er ganske enkelt lag bord dit hår til at skjule det, fordi det vil få dig bevægelse øges betydeligt. Ja, du bør overveje stryge det altid vandret, da dette ned effekten kunne endda være det modsatte. Når du er færdig, du lægger dine fingre op til hovedbunden og ryste lidt for at tjekke løshed. Du vil bemærke forskellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 69


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة