Parfumer forår / sommer 2017: Bedste produkter


  Parfumer er et supplement perfekt skønhed og en vigtig del af hverdagen. Der er parfumer, der skiller sig ud og forbedre din personlighed. Den mode, skønhed eller parfume lancere nye produkter hver sæson, mange af dem falder i parfumer vinter eller sommer (selvom du kan bruge dem hele året). Disse er nogle af de parfumer, der vil ødelægge dette forår / sommer 2017.

  Parfume Olie Go Naked Urban Decay

  Parfume Olie Go Naked Urban Decay er netop blevet frigivet. Det er en duft af citrus duft familie. Denne parfume er faktisk en olie limited edition fanger fornemmelsen af ​​huden opvarmes af solen og salt luft fra stranden. Olie parfume koncentrat har noter af italiensk bergamot, petitgrain mandarin og citron, appelsin og Neroli lor. Det har også antydninger af lavendel, jasmin og moskus. En perfekt sommer parfume!

  For Hendes Musc Fleur de Narciso Rodriguez

  Narciso Rodriguez præsenterer en ny parfume kaldet Fleur Til Hende Musc. Denne duft blev skabt af Calice Becker og Sonia Constant. Hjertet af parfumen er mos, hendes identitet for en krydret duft af roser. Den øverste note er lyserød peber, i hjertet kaldet pink, pæon, moskus og mos; base noter er rav og violet. Den skrigende pink flaske du vil elske.

  Carioca fest Escada

  Hvis du er på udkig efter en frisk duft denne sommer satse den nye koloni af knappe: Carioca parti. Denne parfume blev lanceret i år, og er frugtagtig blomsterduft familie. Noterne er passionsfrugter, hindbær og violette blade; hjerte noter er passionsblomst, orangeblomst og jasmin orange træ; base noter er moskus, cedertræ og benzoin. Denne parfume er perfekt for elskere af frugt og eksotiske dufte.

  Eneste di Positano Tom Ford

  Eneste di Positano er den nye duft fra Tom Ford skabt til denne sommer 2017. De øverste noter er mandarin appelsin, citron (sur lime), Calabrien bergamot, bitter orange og petit korn; hjerte noter er lilla mynte, orangeblomst lor den orange, neroli, ylang-ylang, liljekonval og jasmin; og base noter af mos.

  Eau Des Merveilles Hermès Bleue

  Eau des Merveilles Bleue Han leder efter behag, indtil en sky af fantasi. Denne parfume er bygget på en woodsy rav akkord, der giver genlyd til toppen noter, denne duft overvinder den udfordring en mousserende kvindelighed uden tilsyneladende blomster. duften Den indeholder patchouli, woodsy noter og marine noter. Denne parfume er for kvinder, der ønsker en marine duft.

  CK One Summer Calvin Klein

  CK One Summer 2017 Calvin Klein er en perfekt sommer koloni. Det er en forfriskende, oprørsk, ubekymret og spændende duft. Desuden er det er unisex. Det har top noter af kalk, citron og agurk; hjerte noter er safran, peber, hvid peber og ingefær; base noter er guaiac træ og moskus.

  Diptyque Eau Dominotee Multiuse Fragrance

  Diptyque Eau Dominotee Multiuse Fragrance er en parfume, der blev netop frigivet, så det er en af ​​nyhederne i år. Det er cologne, der har mange anvendelser, Det kan bruges til parfumere huden, stoffer eller hjem. Det har en naturlig duft af rose, violet, løv med antydninger af patchouli. I sin online-butik, du er opbrugt.

  Cypress Velvet Dolce & Gabbana

  Cypress Velvet parfume Dolce & Gabbana vil lancere i marts i år. Det er en unisex, lys og frisk parfume. Med noter af italiensk cypres, siciliansk citron og frugtagtige noter. En meget sexet og perfekt til forår og sommer parfume.

  Sort Floral Shock YSL Opium

  Mange modemærker eller parfume mærker lanceret nye versioner af sine mest klassiske og velkendte parfumer. Sort Floral Shock YSL Opium vil være tilgængelig i februar 2017 og fans af denne berømte duft kan ikke vente længere. Shock Floral Black Opium er en parfume med en sød, feminin og delikat aroma.

  Blive fristet DKNY Eau Blush

  Hvis du er en fan af parfume DKNY, Blive fristet sin nye skabelse Blush Eau fascinere dig. Det er en parfume med pink pæon og abrikos. Det er inspireret af hans samling af foråret og sommeren signering. Det er en blomstret duft med frugtagtige hånd, perfekt til sommer. Går på salg i marts 2017.

  Blanche Eau de Parfum Alaïa

  Alaïa mode firma har netop lanceret en ny parfume kaldet Eau de Parfum Blanche Alaïa. Det er den anden parfume skabt af firmaet, den første var en stor succes. Blanche er en rigtige duft for dagen. Smells like frisk vanille, hvide blomster, sol noter, moskus og atalcadas noter.

  Jimmy Choo L&8217 Eau

  Jimmy Choo L&# 8217 Eau de Jimmy Choo går på salg i slutningen af ​​januar og er en frisk, blomster og frugtagtig duft, perfekt til sommer. Noterne er hibiscus og bergamot, hjerte noter er nektarin og pæon; mens base noter er cedertræ og moskus.

  Lev Irresistible Givenchy Eau de Parfum Délicieuse

  Lev Irresistible Givenchy Eau de Parfum Délicieuse vil gå på salg i april 2017. Dens aroma er baseret på roser og cupcakes franske kager, så det er en meget sød og feminin parfume. Noterne er kirsebær og cupcakes. Hjertet er en buket af roser og orangeblomst. Det har også noter af bitter mandel, karamel, vanilje og lotus rod

  Kenzo Jeu d&# 8217 Amour felin

  Kenzo Jeu d&# 8217 Amour Felin går på salg i februar 2017 og tilhører en ny limited edition duft linje Jeu d&# 8217 Amour. Det er en duft med en sensuel duft, med frugtagtig og blomster hånd. Den indeholder Clementine, jordbær, pæon, jasmin, tuberose, patchouli, rav og moskus.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  3 + = 8


  Content Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة