Sådan fjerner tatoveringer i et hjem: Alternativer til laser

Fjern en tatovering naturligt uden kirurgi ved nogle hjem tricks kan det virke risikabelt eller ineffektiv, men ved hjælp af de rigtige produkter og sætte en masse opmærksomhed, når de anvender dem kan være et gyldigt alternativ til laser til de små tatoveringer, vi ikke længere lignende. Her er måder at slette tatoveringer i et hjem med forskellige produkter:

Der er mange typer af tatoveringer, fra små tatoveringer, farver i japansk stil Old School tatoveringer, tatoveringer sætninger dedikeret til børn og mange flere. Alle har til fælles én ting: de er for evigt og irreversible. Hvis der efter et stykke tid, på grund af personlige problemer eller blot fordi den person, som du dedikere en del af din hud og du pleje eller ønsker at glemme, du beslutter dig for at slippe af med dem ved at slette dem fra din hud, du kan også slå disse Alternative metoder, hvis laseren er ikke tilgængelig i lommen. Ja, det betaler meget opmærksom på, hvordan som mange af disse produkter er slibende og dårlig beskæftigelse kan fremprovokere skader.

1. Brug særlige cremer med trichloreddikesyre

En af de retsmidler, der kan vende den anvendelse af trichloreddikesyre. Dette er en gratis creme hydroquinon, billigere end laser kirurgi designet til at fjerne, samt tatoveringer, mange flere hud mangler.

Risici trichloreddikesyre

En af de store risici er trichloreddikesyre kan forårsage hud kridtning, derfor skal den anvendes omhyggeligt. Ved anvendelse af denne creme på din hud er normalt at føle en vis svie, ro, er en helt normal reaktion. Hvis brodden overdreven eller fremprovokere en stærk brændende, afbryder programmet og se din læge så hurtigt som muligt.

3. salabrasion

Vi står over for et vigtigt element i dermabrasion. For optimale resultater skal først exfoliate huden til fjernelse flere lag af dens overflade. Dette kan være en smule smertefuld, og det ville være bedre at bruge bedøvelse. Salt brændende overfladelagene af huden i kontakt med den, for at fjerne en tatovering, er det nødvendigt at trænge de umiddelbart lavere lag af huden. Når der anvendes, skal du binde med en ren bandage indtil helet. Processen skal gentage det i flere uger.

Procedure salt

første, tatovering området rent med sæbe. Tør området helt og barberer alle hår i området. Så blande to spiseskefulde saltvand. nu, denne blanding påføres i tatovering hjælpe en svamp i en halv time og lad tørre. Efter to timer fjerne saltet med vand og lad tørre tatovering. Sælg området for at forhindre infektion.

5. Hydrogenperoxid

Det bruges som desinfektionsmiddel, men også kan bruges til at fjerne tatoveringer fra din hud. En anden af ​​dets egenskaber er at fjerne bakterier, der kan udvikles efter andre agenter er blevet brugt til at lave tatoveringer forsvinde.

6. Sådan anvende hydrogenperoxid

Hvad angår anvendelsen af ​​hydrogenperoxid du skal anvende daglig portion af en vatpind. Forvent ikke mirakler, ja, bør du anvende denne behandling i flere uger for at opleve de første resultater på din hud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 16


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة