Makeup oprindelige Karneval: Alle modeller fantasi [FOTOS]

Makeup oprindelige Carnival er et spørgsmål om fantasi, men hvis du har brug for hjælp inspirere dig eller du har din tanke forklædning, men ved ikke, hvordan man gør makeup, hjælper vi dig med nogle tips, der vil tjene som et grundlag for at anvende alle de detaljer, der tjener du endda få det endelige resultat, du ledte efter.

Sikker på det kostume du har valgt kræver en meget speciel udseende og det samme kan sige (hvis ikke mere) makeup. Makeup sætter prikken over i'et på outfit for dig at se meget mere spektakulære og andre til at anerkende den kostume med det samme. Opmærksomme på den nøglerne til en original karneval makeup hvor det vigtigste er at frigøre fantasi og kreativitet. vores mål forslag for makeup som en professionel og Carnival Enjoy!

Der er meget lidt for Karneval og først og fremmest er at vælge en original og morsom kostume til karneval. Når du allerede ved, hvordan du kommer til at få klædt, er det tid til at tænke over, hvordan man kan komplimentere kulør og et meget vigtigt aspekt er makeup. Hvad med fantasi makeup slående og kreativ? Vil du vide, hvordan man får det?

  • i kostume butikker har makeup kits Fantasyud over at glitter i alle farver og strålende til at sætte på dit ansigt. Vi anbefaler, at før du anvender ethvert produkt, du laver en test på din hud, hvis du får allergi.
  • Du beslutter, at du vil gøre, og Vær klar om design, før du starter til makeup.
  • I den basale bruger en makeup stick pan hvormed du får et dække for ansigtet af den mest passende farve til dit kostume. Hvis du ønsker en mere iøjnefaldende farve, gælder det i tynde lag til den ønskede tone.
  • Mest hensigtsmæssige for denne type af makeup farver er dem, der normalt ikke bruger i daglig makeup. Der må ikke skæres og farve dine øjne meget slående nuancer og dristige farver.
  • Det er vigtigt at overdrive dit look for en fuld af fantasi makeup. Bet af lange falske øjenvipper at tiltrække opmærksomhed.
  • Leg med dine øjenbryn og maquíllatelas eller designs på dit ansigt krati øjenbryn med en original måde, der vil give en anden luft til dit look.
  • Check forskelligt læber og píntatelos en fed farve.
  • Hvis du ønsker at tegne linjer eller figurer på dit ansigt, anvendes en børste eller blyant at gøre det mere præcist.
  • Og endelig ikke glemme supplerer din smarte makeup, pryder det med lyse klæbemidler eller meget glitter.

I galleriet kan du se nogle eksempler på fantasi makeup til at tage nogle ideer. Dare og ødsler fantasi og kreativitet Du vil være dronningen af ​​Karneval!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer