Flydende palisade: Perfect manicure flydende latex

Lider alle disse øjeblikke af ekstrem koncentration, hvor neglebånd forsøger ikke at tilsmudse os selv, når vi maler neglene og gøre det til en perfekt manicure. Nogle har nogle bedre dage end andre i denne af søm kunst og nogle gange gav op starte forfra igen ... Men der er en ny kreativ løsning, Endelig! Det har nået en opfindelse designet til at være enkel manicure og ikke os plette os neglebånd, at få et perfekt resultat. Det er den Flydende palisade.

Det er en flydende latex barriere der er anvendt på neglebånd eller søm til at lave en fransk manicure og giver vores sædvanlige, når vi får manicure Shellak ikke pletter områder af søm eller finger ønsker vi ikke.

Hvor Væske tilføres palisade

Med dette produkt, upåklagelig manicure Det er meget tættere. bare anvende søm latex omkring neglen på neglebånd, eller hvor du synes det er nødvendigt. Vent et par minutter på det tørre og derefter kan anvende neglelak uden at bekymre sig om mancharte, af et pass og hurtigt, hvilket sparer meget tid og tålmodighed.

Kiesque Det er allerede lanceret og 3 flydende latex produkter, den Original Flydende palisade, der dukkede op i det internationale marked for 5 år siden, debuterede på Allure Magazine i 2011 og er nu kun tilgængelig for salg en begrænset udgave. Og to fornyede og forbedrede produkter, den Flydende Palisade med tyk pensel, designet til at beskytte neglebånd og omkring neglen, før du anvender din manicure og French Flydende Palisade, som det er en tynd præcision børste, meget nyttigt for fransk manicure og negle brugerdefinerede kunst.

Den patenterede formel begyndte med Kiesque mærke, hvis produkt er den oprindelige Væske palisade og solgt i Sephora, men i dag finder vi andre mærker konkurrerer på internettet som Nailxpress, Born Temmelig, Lulaa, Kasaco Docai, blandt andre.

For at give dig en idé om, hvor let det er at bruge Liquid Palisade, du forlader en video som du vil bemærke, at løsningen på det perfekte manicure er kommet ind i vores liv.

Du kan også være interesseret i: Nail Art Trends: Nail krom effekt [FOTO] og bedste hånd cremer til kold


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 70


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة