tørre og sprukne hænder: 10 tips til at holde dem hydreret


  tørre og sprukne hænder: 10 tips til at holde dem hydreret. Har du tørre hænder? Her er vi 10 tips, der er perfekt hydreret. Når vi udsætter vores hænder til ekstrem kulde eller vedtage dårlige vaner, risikerer vi at ødelægge vores hud. et groft præg vises, næsten som sandpapir. Lad os se, hvordan en bedre beskyttelse af vores hænder, og hvilke midler er at bekæmpe tør hud.

  Hånd creme til tør hud

  Den første ting at gøre, er at have altid ved hånden en god håndcreme til tør hud. Overensstemmelse bør være rig og meget fugtgivende. Vi kan også bruge nogle hjemmelavede opskrift at undgå at bruge vaseline og skadelige stoffer.

  Exfoliate hænder

  Glem ikke at eksfoliere dine hænder mindst en gang om ugen. Det er vigtigt, for at fjerne døde celler og nærer huden. Prøv opskriften på kokos og sukker, bland kokos kød med 5 spsk sukker.

  Ingen varmt vand

  En af de farligste fjender af hænder er vand for varmt. Når vi vasker hænder med vand temperatur for høj, kan det nemt blive vist chilblains og ru hud.

  Brug ikke aggressive rengøringsmidler

  Når du udfører husholdningen med skrappe rengøringsmidler de angriber huden, derfor skal du bære handsker. Ideelt set ikke bruge dem, men husk at bære et par latexhandsker hjælpe os med at beskytte huden og undgå risikoen for tør hud.

  Brug handsker

  I de koldere måneder, bør du aldrig give op handskerne fordi vi beskytter hænderne fra temperaturændringer. Tag dem lige inden de forlader hjemmet for at sikre de har ingen problemer. Desuden er der i markedet er der meget flotte handsker til vinter, i mange tilfælde sammen med tørklæder og hatte.

  Shea smør

  Har din hud er meget tør? En wrap shea smør Du kan hjælpe dine hænder er meget hydreret. Anvend på hænder og lad i omkring tyve minutter. derefter skylles

  olivenolie

  Hvis der trods alt, huden forbliver tør, kan du bruge omslag næringsstoffer olivenolie. Olivia olie har mange kosmetiske anvendelser. Påfør en generøs mængde inden jeg går i seng og derefter du dække dine hænder med en bomulds handske. I løbet af natten, vil olien virke på huden og nærer hænder.

  Må ikke vaske dine hænder tvangsmæssigt

  Hvis du ønsker at undgå revner i tør hud, forebygger håndvask alt for ofte. Og hvis du gør det hele tiden, ved hjælp af ikke-aggressive håndsæber. Spil på bio sæber.

  drikkevand

  En anden vane, som altid giver fugt til kroppen, er drikker nok vand. Com generelt tilstrækkelig drikke omkring 1,5 liter per dag.

  Undgå koffein

  det ser ud som forbrug kaffe Det kan påvirke hydrering hænder. Koffein faktisk forårsager vasokonstriktion, som gør det sværere at levere blod til kroppens ekstremiteter. Så det forårsager tør hud.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 73 = 75


  B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho