Neem olie: egenskaber og fordele for hud og hår

Neem olie: egenskaber og fordele for hud og hår. Kender du alle de positive ting, du kan bringe neem olie både din hud og dit hår? Oplev dem, fordi de er mange og mest gavnlige.

Neem olie, ligesom andre naturlige stoffer såsom arganolie, gælder både århundreder kosmetik og ayurvedisk medicin, fortsætter fra blade og frugter af en plante kaldet Azadirachta angiver, at i lande som Burma og Indien. ved nærende og fugtgivende egenskaber, vi skal tilføje deres antiinflammatoriske og antibakterielle beføjelser, kort sagt alt, hvad en skat, som naturen giver os.

Neemolie har en potent fugtgivende takket være dens høj på vitamin E og fedtsyrer, gøre dette produkt en fremragende sammensatte cremer for både ansigt eller krop, antioxidanter og anti-aging.

Hvis du har problemer fedtet og tilbøjelige til skæl hår, med ofte irriteret hovedbund, kan neem olie være den naturlige middel, som du kan lide, enten ved hjælp af en hår olie, der indeholder, eller direkte ren, ved hjælp af håret. En anden idé er at anvende en maske med denne Neem olie og lad det arbejde i løbet af en en halv time. Selv hvis du foretrækker noget hurtigere, så tøv ikke med og tage et par dråber af denne olie i din almindelige shampoo, derefter vaske dit hår med det (det vejledende beløb ville være ca. 5 ml. Olie pr 100 ml. Shampoo).

Neemolie, som allerede angivet ovenfor, er det meget fugtgivende, rig på fedtsyrer og E-vitamin, så det er mest anbefales til tør og træt, hjælpe rekonstruere elasticitet antiaging effekt. Selv for acne, kan denne olie være et godt valg, takket være sine antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber, hvilket gør det nyttigt at bekæmpe bumser og hudorme, ligesom mange andre naturlige produkter, der er mest effektive.

En anden anvendelse af denne neem olie er at anvende efter hårfjerning, fordi det hjælper med at forhindre striber, masserer i en cirkulær bevægelse de mest kritiske områder af kroppen.

Tøv ikke med, så prøv neem olie og du vil se din egen krop, alle de fordele og egenskaber, du har for din hud og hår, vi fortælle dig de resultater?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة