Øjenskygger Kiko: Anmeldelser, pris og indsamling 2014 [FOTOS]

Øjenskygger Kiko: anmeldelser, pris og samling 2014. Eye makeup er lige så vigtig som ansigt eller læber. Kiko kosmetik mærke er en af ​​de mest avancerede i form af makeup. Samlinger følger tidens trends og mode makeup med uimodståelige priser. Desuden Kiko tilbyder særlige produkter til behandling af øje for perfekt makeup.

Ikke alle makeup elskere kan udbetale store mængder af penge til at købe det nyeste inden for makeup, så mærker som Kiko gøre vores liv lettere. deres Skønhedsprodukter er lave omkostninger og dens værdi er meget god. Forvent ikke et resultat fra mærker som Mac eller Nars, men er stadig mere end acceptabel produkter skønhed. Alle dens produkter testes øjenlæge øjne.

* Vand Øjenskygge: øjenskygge sfæriske pulvere tillader at farve vendte og kan bruges våd og tør. Det er en lys nuance af øjet og beriget med blødgørende og fugtgivende aktive ingredienser. Fås i 32 farver, for 8,90 euro.

* Pigment Loose Eyeshadow Fluo: Pulver øjenskygge med rene pigmenter koncentrater at hjælpe med at opnå en fluorescerende effekt under ultraviolet lys. De har en meget fin tekstur og hvis du blander med en speciel løsning for at forbedre deres fleksibilitet og få klæber bedre. Fås i 2 farver, for 5,90 euro.

* Pigment Loose Eyeshadow: Eyeshadow med løst pulver med rene pigmenter. ultrafine perler til at få en skinnende øjenmakeup og masser af lys. tekstur Fås i 16 øjne, 5.90 euro.

* Color Sphere Duo Mat&Pearly Eyeshadow: Duo bagt øjenskygge med en mat tone og en anden perle. Fås i 4 farver til 6.90 euro.

* Color Sphere Duo Eyeshadow: Duo øjenskygge med silke effekt, lys og let at blande og anvende. Illuminatorer rige og mangesidede perle pigmenter. Findes i 12 nuancer, for 6,90 euro.

* Farve Sphere Øjenskygge: bagt øjenskygge med silke og perle effekt for en flerdimensional tekstur specielle effekter. Fås i 36 farver til 5,90 euro.

* Eyetech Look Øjenskygge: skygge øjne meget original og nyskabende. Automatisk blyant med lys og homogen skygge. Det klæber let og gennem svampen kan diffundere godt. Findes i 18 nuancer og varer op til 10 timer, 5.90 euro.

* Infinity + Sparkle Eyeshadow: øjenskygge til genanbringeligt systemet [CLICKS] System ™. Pigmenteret og Pearlescent skygge. Varer op til 12 timer. &# 8220; Infinity + Eyeshadow har en [KLIK] System ™ patenterede kobling system gør det muligt at placere den i de tomme paller Kiko Eyes klik. Vingerne, som sælges separat, er 1, 3, 4, 9 eller 24 rum. &8220; Findes i 12 nuancer til 4,90 euro. * infinity Eyeshadow: Eyeshadow for genanbringeligt systemet [CLICKS] System ™. Eyeshadow med høje pigmenter, fløjlsagtig og behagelig effekt. Fås i 96 farver med forskellige finish: mat, satin, metalliske og maxinacarado. Det koster 4,90 euro.

* Street Fashion Eyeshadow Palette: Øjenskygge palet med fem nuancer af kompakte højt pigmenterede øjenskygger med mat og skinnende, til 13,90 euro.

* Shock langtidsholdbare Color Eyeshadow: Shadow og eyeliner i en cremet og let konsistens. Findes i 10 nuancer, for 6,90 euro.

* Infinity Trio Eyeshadow: Eye Shadow Trio, innovative, flytbare system til [KLIK] System ™. Forringe skygge med tre nuancer med fløjlsagtig og meget komfortabel tekstur. Fås i 6 nuancer, for 5,90 euro.

* øjenskygge: en af ​​de mest kendte mærke skygger der varer op til 12 timer. Med 81 nuancer til rådighed lige fra mat til blankt, perlemorstof og glitter. A 2,90 euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 29 =


Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo