usynlig ven: originale gaveideer til mindre end 20 € [Fotos]

usynlig ven: originale gaveideer til mindre end 20 €. Vi har alle nogensinde har spillet på dette tidspunkt at usynlig ven, effektivt sjovt samtidig ikke at skulle købe gaver til alle dine venner eller familie, fordi du sørge for, at alle vil have en detalje disse parter. Desuden bliver det lettere at trække, fordi det ofte er svært at få alle er enige om at vælge papirerne, så der er hjemmesider, der gør lodtrækningen automatisk ved blot at komme ind i e-mail af de involverede. Så gør dig klar til at læse vores gaveideer.

Hvis dette år du har tilbage til at spille usynlig ven og du har lavet som et stop 20 euro for disse gaver, og du er så vild, at du overveje umuligt at finde en god gave til mindre end de penge, ikke understrege, at vi giver dig en række skønhed poster med hvilken sikker på, at du gætte højre, mens du ikke bruger en masse penge.

Enten ved indgreb eller en nær ven, næsten alle kvinder vi gerne give væk produkter, som hjælper os til at føle mere smuk, og den gode nyhed er, at mange af disse elementer koste mindre end den kurs, vi har etableret, 20 euro:

  • Hvis ven, der har rørt en miljøforkæmper og elsker disse produkter, som ud over at føle sig smuk, hjælpe miljøet, dit valg er en læbestift Ilia Beauty, der er organisk og farve fungerer også som balsam for 20 euro.
  • Din forsikring gruppe er en ven viajera der altid går med kuffert op og ned til fornøjelse eller arbejde. Derfor er den ideelle gave er en Travel Kit med sæbe, bodylotion, sæbe og endda en flannel håndklæde, da vi foreslog mærke cath Kidson af 14,80 euro, men du kan finde i mange parfumerier og Sephora.
  • for en flirtende ven som altid gerne bære den perfekte makeup, den bedste idé er at købe en eyeliner og neglelak i samme tone, til at tage dig i tasken og gå altid ideel, da underskrift Barry M til 7.40 euro.
  • Men da dette ikke når 20 euro, som vi satte, kan du udfylde det med en original øjenvipper curler til at bære i din håndtaske mærke Muji for 6 euro. Da vi stadig nogle kontanter tilovers som før påføring neglelak bliver nødt til at limárselas, så gør det med denne sjove minilimas sæt Nail Hvid for 3 euro.
  • Efter negle, hvis din ven kan lide at ændre farven hver dag, måske dette sæt af neglelak skinnende mærke Bourjois sammensat af tre toner for 12 euro.
  • Vi har alle en ven, der kan lide at sætte røre estrambótico hans blik, og desuden malet med trendy farver denne nytårsaften, kan du sætte det sidste punkt med denne originale falske øjenvipper fantasi med marine motiver Paperself for 14 euro.
  • hello Kitty, at du har en kærlig ven af ​​den japanske kat, så en af ​​de mest originale gaver, som du kan gøre en tilfælde fire øjenskygger og glans 3D, samt et spejl, denne fiktiv karakter, der tilbyder underskrift Deborah for 12 euro.
  • for en stresset ven til arbejde, måske en afslappende bad sæt med en naturlig lavendel duftende stearinlys duftende blomster af samme signatur Weleda til 13 euro, får du at slappe af og koble en lille smule af deres arbejdsmarkeder problemer.
  • Og endelig, den ven, der altid er klar over miljøet af de steder, lugte, osv er det bedst at give ham en brænder æteriske olier Brand Apivita også hjælper kroppen og humør med mere end 24 økologiske æteriske olier, der opfylder behovene i krop og ånd til 20 euro retfærdig.

Vi håber, at disse ideer har givet dig til at give væk i usynlig ven for mindre end 20 euro du har hjulpet og kan gøre den mest originale og perfekte gave, der giver skønhed og sundhed til dine venner.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 65


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة