Hår tendenser: de bedste frisurer til forår / sommer 2016 [FOTOS]

Hår tendenser: de bedste frisurer til forår / sommer 2016. Flettede lidser, chignons og ponytails mellem trendy frisurer til forår / sommer 2016. Vi indsamlede for dig alle ideer mere glamourøs. Denne type frisurer er perfekt til hverdagsbrug eller til en særlig lejlighed. Fletninger bæres bokser stil eller en krone, mens den klassiske chignon er stadig tendens. Gennemse galleriet for at opdage mange oprindelige forslag og de nyeste trends til hår.

Bare tag et kig på billederne af mode og frisurer, der deler den berømte i deres sociale profiler til at indse, at særlige frisurer er meget vellykket og er en af ​​de vigtigste hår tendenser forår / sommer 2016. Selv om det er rigtigt, at den løse og naturlige frisure tendens vil fortsætte næste sæson sæson vil det også være præget af fletninger og mange forskellige frisurer.

Rottehaler og fletninger er også tendens forår / sommer 2016. Selvfølgelig er der flere måder at bære. Fletninger er tendens bokser stil fletninger, der er lavet fra rødderne og er sporty stil. Kim Kardashian og Jennifer López er en fan af denne type frisure med fletninger. Køer udføres strengt lav og bløde stil skal omvikles med stofbånd eller pandebånd smykker som foreslået fra Luisa Beccaria. En anden mulighed, selv om mindre fashionable, er at bringe en høj hestehale med hår tilbage meget poleret. Hvis du ønsker at give en anden touch til hestehale skjuler gummi med en lås og gafler. Kroner eller diademer lavet med en fletning frisure er perfekt til enhver særlig lejlighed eller til hverdagsbrug.

Disse er blot nogle af de mange idéer, som du kan inspirere. Gennemse galleriet for at opdage mange andre forslag med glamourøse du se pænt ud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 53 = 56


Erstatning for kød Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة