Bølget Hår: frisurer til at kopiere denne efterår / vinter 2014-2015 [FOTOS]

Bølget Hår: Haircuts at kopiere denne efterår / vinter 2014-2015. Håret bølgede vigtigste egenskab, der ikke er glat eller kruset. Mange kvinder med bølget hår har en reel kamp for at komme ud et perfekt udseende, og du kan lide det. Bare rolig, bølget hår er generelle tendens, og med et par tricks, vi kan finde vores ideal snit og hvordan at rede. Selv dem, du har glat hår, du kan vælge en bølget manke. Her giver vi ideer til at gøre dit hår ser bølgede tendenser vinter 2014/2015.

Cuts bølger er generel tendens. De kan se både kvinder med glat hår ligesom dem, der allerede bølget. Kvinder med krøllet hår vil være meget vanskeligere at se bølger, fordi den naturlige tendens til dit hår er krølle. Den mulighed er at satse først ved udretning af håret og derefter foretage nogle bølger med en af ​​de mange teknikker, der findes. Bølgerne bærer er bløde, teksturerede og casual look, især for de mere afslappet udseende.

Bølgerne kan se både kort hår, skulder-længde eller lang. Bølger giver os en sjov pool og en &# 8220; ung præg&# 8221;, også de giver bevægelse og holdes i orden hår volumen. Estilismos dagligt, hvorvidt du har kort eller langt hår, en afslappet engagement, bløde bølger og med et strejf usoigneret. For at opnå dette, hvis du har bølget hår, du bare nødt til at tilføje nogle særlige skum til krøllet hår og så får du at lysbølger naturligt. Må ikke rede dit hår, men køre fingrene til at forme den bølge. For partier, arrangementer og særlige lejligheder er de bedste bølger og bølger, der er defineret. Den lange hår med bølget punkter er en enestående klassiker, der altid tager. Det karakteristiske touch kan du komme igennem farve teknikker, for eksempel med væger.

For meget kort hår kan dekanteres for en nisse snit, men med en lang frynser. Bangs du kan forlade med en meget naturlig bølger. Hvis du ønsker at give en meget moderne præg bet væger i forskellige nuancer. Strømper manker eller skære bob er også stor med bølger. Som jeg sagde før frisurer-pjusket snit udføres. En anden mulighed for korte hår halv bølger brydes, der ikke er defineret bølger. For at få nogen bølge frisurer brug for særlige produkter til krøllet og bølget hår, tenecillas, curlere eller krøllejern. Du selv skal vælge den mest hensigtsmæssige teknik til din hårtype. På frisøren kan de også rådgive dig. Tjek vores fotogalleri for idéer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 70


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Homme qui se sent femme إيجابيات الصورة عيون منتفخة