Strækmærker på brysterne: Hvorfor er der, og hvordan man behandler

den Strækmærker på brysterne De er meget udbredt blandt mange kvinder og er noget naturlig, så du skal ikke skamme sig for det. Selvfølgelig, nogle gange ønsker vi ikke var kommet, fordi vi ser grimme. Hvis de er smukke eller ej, afhænger af øjnene der ser, og hvis du ikke tror, ​​kan vi bede alle kvinder og kompromisløse berømt af #LoveYourLines kampagne, der har besluttet at vise, hvor smukke de kan være.

Men det er rigtigt, at vi ikke er født med dem, og de virkelig er en udspilning indvækst hud, at de sommetider opstår af naturlige årsager, men kan også være indikativ for hormonal problem, da der er forskellige typer af strækmærker.

Hvorfor strækmærker vises bryster

I tilfælde af strækmærker sinus, den mest almindelige årsag er den vækst af bryster i puberteten. Når de vokser op pludseligt og ikke har en omhyggelig rutine hydrering og fugtgivende hud det er meget almindeligt disse små mærker vises, hvis ikke nøje kan forstørres.

den pludselige stigninger og fald i vægt, De kan også forbedre udseendet af strækmærker på brysterne, da de også ændre form med disse op-og nedture i vægt.

den dårlig hydrering: hvis du aldrig fugter huden på dine bryster, og de ikke drikker nok vand og har tør hud, chancerne er du efterlade striber på brystet område.

den genetik Det er en væsentlig faktor: her har vi intet at gøre. Hvis din mor eller far har strækmærker genetik, har du også. Alt hvad du kan gøre er at tage sig af din hud som muligt at gå mindre eller mindre.

hormonelle problemer og sygdomme: De kan vises ved hormonelle problemer, som regel i en lilla eller rødlig nuance, så hvis dette er din sag, anbefaler vi, at du går til lægen. Derudover er der er en sygdom kaldet Cushing syndrom som forårsager binyrerne tilstedeværende strækmærker på bryster. Hvis du har mange riller eller du er dukket op uden synlig grund, kan du besøge din almindelige læge.

Brug kortison cremer Du kan også fremme forekomsten af ​​strækmærker på brysterne. Selv hvis du misbruger kortikosteroid cremer, kan det føre til at lide af Cushings syndrom. Så medmindre du skal bruge en kortison creme til medicinske indikationer, altid undgå dem og vælge cremer lavet med naturlige ingredienser til at fugte dine bryster olier.

Forebyggelse strækmærker på brysterne

Som du har gættet, Hydration er den bedste forebyggelse. Prøv at holde en rutine for hydrering inden for dine bryster, med egnet til din hudtype creme. Desuden er det vigtigt, drikker nok vand at holde din krop hydreret og fugtes.

En anden af ​​de bedste måder at forebygge strækmærker på brysterne, er udøve regelmæssigt. Derudover vil dette holde dig sund, så du kan opretholde en sund vægt uden vægtændringer, der fremmer forekomsten af ​​strækmærker.

Endelig er din kost er vigtig for at forebygge strækmærker på brysterne. en afbalanceret kost, rig på næringsstoffer, vitaminer, mineraler og aminosyrer opretholde en mindre tilbøjelige til at strækmærker glat og smidig hud.

Og hvis jeg har strækmærker på brysterne: hvad er de behandlinger?

De samme tidligere forebyggende foranstaltninger til at minimere forekomsten af ​​strækmærker og frem for alt, de ikke vokse mere. Det vil sige, anvende fugtighedscreme, drik masser af vand, motion og en sund kost.

Også, kan du anvende nogle særlige creme med blødgørende effekt, som de normalt er formuleret med ingredienser som fedtet shea smør eller anden regenerativ som aloe vera eller moskus rosenolie. Du kan også bruge produkter, som du har derhjemme at fugte dine bryster og minimere forekomsten af ​​strækmærker, som olivenolie, mandelolie, E-vitamin kapsler eller frisk mælk.

Og hvis du helt vil fjerne så meget som muligt, fordi du ikke kan lide, fordi de er for dybt eller for mange, kan du vælge nogle professionelle behandling mod strækmærker: som laser, den microdermabrasion, den peeling eller En behandling Retina. Selvfølgelig bliver et følsomt område, anbefaler vi, at du går til en specialist i gynækologi før de undergik denne type behandling, skal den afgøre, om dine bryster er sunde og i stand til at modtage den.

Endelig, hvis du ønsker at anvende midlet dramatiske inspireret af de bedste teater produktioner, vi lære dig at gøre op dit hvide striber. Det er en nem trick til at gøre, og der vil der vise det.

Så du ved, passe på ikke koste noget, ja, nogle vil, men hvis du gør det for dig selv og for dig selv, vel selv du nyder at gøre. Alligevel, Ideelt set, du acceptere dine strækmærker, som de er, fordi de er en del af din krop, din personlighed og din individuelle skønhed.

Du kan også intersar: Biodermogénesis: Non-invasiv behandling for strækmærker og tatoveringer til at dække strækmærker: Fordele og ulemper


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة