Salicylsyre: Fordele, anvendelser og bedre produkter [FOTOS]

salicylsyre er en beta hydroxy syre anvendes typisk at behandle huden med acne, til at fjerne pletter eller til behandling af forskellige hudproblemer. Salicylsyre kan du finde det i forskellige kosmetiske produkter. Denne type af syre bruges af folk i alle aldre. Det skal erindres, at det er en syre, der kan have bivirkninger, så du er nødt til at bruge det omhyggeligt. Så har vi fordele, og bruger de bedste produkter af salicylsyre.

Hvad er salicylsyre?

salicylsyre Det er en beta hydroxy syre. Denne syre får sit navn fra Salix, pil latinske navn. Det er et farveløst fast stof, der ofte krystallisere som nåle. Salicylsyre bruges primært til problemer med acne, psoriasis, hud pletter, vorter og hård hud. Denne syre er til stede i mange kosmetiske produkter. Det er almindeligt anvendt af dermatologer. Den kan bruges både unge og modne skind. Skal tage hensyn til nogle bivirkninger. Typisk anvendes det i topisk formular.

Salicylsyre har ejendom fjerne det øverste lag af epidermis. Det hjælper også at fjerne døde celler og hud mangler. Hertil kommer, det frigiver snavs fra huden og gør du indånder bedre. Salicylsyre også Det bruges til acne på grund af sin evne til at trænge ind i hårsækken. Salicylsyre eksfolierer huden for derved at eliminere hyperpigmentering, overskydende melanin i ansigtet og pletter. Det virker dødsfald kaste hudceller fra inden hårsækken, så rene porer i dybden. Salicylsyre har følgende fordele:

 • at gøre peeling i dybden og fjerne døde hudceller.
  • Eliminer acne.
  • Reducerer hudorme og bumser i ansigtet og på kroppen.
  • Det tjener også til at fjerne gener vorter.
  • aftager hård hud fødder og hænder.
  • Salicylsyre anvendes som et middel skæl
  • Det er en god behandling for keratose (A sygdom, der forårsager en fortykkelse af stratum corneum af huden)

  salicylsyre Anvendelser

  Salicylsyre har en dermokosmetisk brug, men også det brugt til munden. Oral salicylsyre har antiseptiske egenskaber. Ved forestring af den phenoliske hydroxylgruppe salicylsyre produkt med analgetiske egenskaber opnås, så der også tjener til at reducere feber eller hovedpine fjerne. Beauty produkter med salicylsyre have koncentrationer i området fra 0,5% til 2%. Produktet bør anvendes en gang om dagen eller hver to eller tre dage, og fortrinsvis natten over. Du bør kun bruge et produkt, der indeholder salicylsyre, hvis du bruger mere end to produkter kan tørre din hud. Salicylsyre kosmetik påføres kroppen eller ansigtet i et område, der skal behandles. Det bør bruge hele tiden for gode resultater. Læs altid prospekt for at bringe produktet til at følge instruktionerne korrekt, fordi hver kosmetisk kan have forskellige regler til anden beskæftigelse. Husk at undgå solen anbefales efter anvendelse salicylsyre, så bruge natten. Om morgenen bruger en creme med en høj SPF. Det anbefales at begynde at bruge et Kosmetisk salicylsyre i lave koncentrationer, hvis din hud accepterer det godt, til sidst kan du uploade koncentration.

  bivirkninger af salicylsyre

  Ligesom alle syrer hud, salicylsyre har også bivirkning du bør overveje.

  • Kløende hud.
  • Irritation.
  • Peeling hud.
  • Tørhed.

  Det er normalt at føle kløe når der anvendes et produkt med salicylsyre, som regel det forsvinder inden for få dage. Dette symptom kan være godt, da det betyder, at produktet gør sin virkning. Men når kløe varer ved, dersom gå til hudlæge. Du bør ikke bruge denne syre Hvis du finder dig selv gravid eller ammende. At forhindre huden mod udtørring for meget, efter påføring af syre skal bruge en fugtighedscreme eller nærende olie til ansigt. Så du behøver ikke udtværing du skal bruge en solcreme, når du er med salicylsyre behandling.

  Den bedste salicylsyre

  salicylsyre: de bedste produkter

  • Dermalogica MediBac Clearing Overnight Gel
  • Salicylsyre 2% Løsning Ordinary
  • Cream Concealer rynke Institut Esthederm
  • Dermalogica Oil Control Lotion
  • Effaclar Duo + Unifiant fugtighedscreme
  • Estée Lauder klar forskel Avanceret Blemish
  • DermoPURIFYER Eucerin Cover-Stick
  • Eucerin DermoPURIFYER Cleanser
  • Normaderm Cleansing Gel


  // jQuery ( '#_ 22109_anteprime') html (JQuery ( '#_ 22109_anteprime_tomove') html ().).;
  // jQuery ( '#_ 22109_anteprime_tomove') fjerne () .;

  På markedet cremer, geler, lotioner, sera, rensemidler&# 8230; salicylsyre. Her er nogle af de bedste produkter med salicylsyre. Vælg altid der går bedst med dit problem og hudtype. Husk du kan altid spørge på apoteket, din hudlæge eller kosmetiske center. I vores galleri du kunne se salicylsyre produkter.

  Eucerin DermoPURIFYER Cleanser

  dette daglig brug gel sæbe Den indeholder ikke sæbe eller dufte, så du kan få en blid rengøring. Det er meget effektiv til uren hud og akne. Indeholder 6% af amfotere overfladeaktive midler, har antibakterielle egenskaber og salicylsyre. Det er ikke comedogen, så det ikke tilstoppe porerne.

  NeoStrata Gel Forte Salicylic

  flydende gel med høje koncentrationer af glycolsyre og salicylsyre, som modvirker overskydende sebum fedt eller acne skind. Det reducerer også pletter, bumser, acne og bumser. Huden bliver glat og matificada. Det er normalt at føle brod i de første ansøgninger. Det indeholdende 2% aq. salicíclio

  Salicylsyre 2% Løsning Ordinary

  Salicylsyre 2% Solution er beta hydroxy syre exfoliates. Denne behandling indeholder 2% salicylsyre exfolierer så indervægge porerne og anti-farvning. Huden ser glattere, klar og fri for bumser. Folk, der har meget følsom hud bør ikke bruge dette produkt.

  BareMinerals Blemish Remedy gelee

  facial gel der renser huden og kampen acne. Fjerner snavs, makeup og salicylsyre trænger ind i porerne overbelastede at fjerne snavs fra porerne og korn. Den indeholder pebermynte og ingefær ekstrakter med havet salte rig på mineraler raffineret.

  Nu ved du salicylsyre lidt bedre, kan du ikke gå glip af følgende elementer: Kojic Acid: Fordele, brug og bedre produkter og glykolsyre: Fordele mod pletter og acne.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  83 − 77 =


  Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة