Parfumer Hår: Bedste dufte [FOTOS]

Parfumer Hår: Bedste dufte. Har du nogensinde hørt om parfume hår? Det er et produkt, der altid har været til stede i verden af ​​kosmetik og er meget nyttig i skønhedsrutine, så vi vil have dig til at kende alle duftstoffer. Ja, disse parfumer eller lugt er ikke en erstatning for ordentlig hårvask rutine. Parfumer hår giver os et strejf af friskhed til daglig brug, selv ud af hjemmet eller hårspray på en vigtig begivenhed. Lad os se, hvad parfumer er det mest interessante hår.

Først skal vi aflive myten at parfume hår er simpelthen et perfekt produkt til den dovne eller for at skjule en dårlig dag hår hygiejne: Hvis ja, vi tror, ​​du misbruger dufte hår, fordi dens funktion i virkeligheden er præcis det modsatte . Du er nødt til at vaske dit hår regelmæssigt og give et strejf af klasse og charme takket være flere dufte hår. Parfumer sige en masse om os og vores personlighed, og så med parfume hår og tjener til at opdatere vores hår i løbet af dagen og føler sig trygge i enhver situation. Tænk, for eksempel, når du går til en restaurant og føle lugten af ​​mad gennemsyret dit tøj eller hår, på det tidspunkt en lille parfume ville gøre os føle sig bedre tilpas.

Her fordi parfumer hår du kan blive en af ​​vores must-have daglige skønhedsrutine. Disse parfumer kan anvendes i kombination med din favorit duft eller hver for sig. Chanel tilbyder en bred vifte af parfume til hår: vi finder Allure, én linje for dem, der ønsker en delikat duft, Chance har mere omsluttende noter, Chance Eau Fraiche har flere mousserende noter, Chance Eau Tendre er stærkere og mere forførende. Hår duft Angel af Thierry Mugler er en af ​​de bedst sælgende mærke i dette tilfælde finder vi en non-invasiv duft, men perfekt til at give friskhed til håret hele dagen. Fragrance Hår Aquolina Pink Sugar kommer i en lækker flaske 100 ml lyserød farve, og det er en duft, der fremkalder verden sødet ligesom candyfloss og slik fra vores barndom, ideelt for dem, unge og voksne, der er elskere af stærke lugte også er ikke fedt eller tørt hår og har et UV-filter, der beskytter håret mod sollys.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب