Parfumer forår / sommer 2016: 8, som du ikke kan gå glip af


  Parfumer forår / sommer 2016: 8, som du ikke kan gå glip af. Hvis du er en fan af parfume vil du sikkert gerne være opmærksomme på de nye forslag til forår / sommer 2016. Der er masser af nye parfumer foreslået af de store skønhed mærker, alle perfekt til forår og sommer. De er friske og berusende parfume aramos.

  Dolce Rosa Excelsa & Gabbana

  En ode til kvindelighed, klassisk og tidløs, så er den nye duft fra Dolce & Gabbana. La maison vender tilbage til sin nyeste parfume, Dolce, berige den med alle aromatiske noter af pink. Således blev han født Rosa Excelsa, med duften af ​​friske rosenblade i fuldt flor, sensualitet af hvide amaryllis og to forskellige noter af rose: afrikanske vilde rose og den tyrkiske rose. Denne duft vil være en ideel gave til Valentine

  Dior Poison Girl

  sensualitet og respektløs dedikeret til en fræk pige der er parfume Poison Dior. Den nye duft af franske modehus vil appellere til de yngre. Noter af appelsin og roser suppleret med et strejf af vanilje og sandeltræ, ideel for elskere af krydrede aromaer.

  Eaudemoiselle à la Folie Rose Givenchy

  Romantik og et strejf af excentricitet til parfume Eaudemoiselle Rose à la Folie de Givenchy. Dens sammensætning, der er designet til en slank, moderne kvinde, er frugtagtig blomster og natur: det åbner med noter af karamelliseret æble, til også at omfatte derefter et hjerte af rose og moskus te, hyper sexet hud.

  Signorina Salvatore Ferragamo Misteriosa

  Signorina Salvatore Ferragamo er en ikonisk parfume, og nu bliver Signorina Misteriosa Takket være den forførende og spændende tilstedeværelse af neroli, blåbær, orangeblomst og tuberose, med afsluttende noter af vanilje og patchouli. En varm og omsluttende duft perfekt for elskere af parfumer, der står og udholde.

  Daisy Eau So Fresh Marc Jacobs Blush

  Til foråret 2016 Marc Jacobs bringer os en ny duft kaldet: Daisy Eau So Fresh Blush. Genfortolker mærkets bedst sælgende duft Daisy fokus på blomsteragtige noter af kaprifolium, liljekonval og mimoser, at komponere en elegant buket blomster, herunder noter af pære og moskus. Samlet pot pink er ideel for elskere af pink.

  Sexy Sunset Michael Kors

  Sexy Sunset Michael Kors Det er en duft til sommer. midterste noter af gardenia, magnolia, rose og jasmin er kombineret med træagtige noter og krydret baggrund som sandeltræ, cedertræ, vanilje og rav. En forførende og frisk på samme tid, ideel til kvinder, der ønsker at overraske duft.

  Bulgari Goldea

  Goldea er en gylden gudinde og en uopnåelig kvinde og Bulgari dedikerer sin seneste duft. Har specialiseret sig i smykker industrien mærke antyder en orientalsk blomsterduft, lavet af mos, patchouli og egyptiske papyrus. Det vil glæde elskere af fortiden.

  jeu d&8217 amour L&# 8217 eliksir Kenzo

  Ny post i intervallet parfumer Kenzo. jeu d&# 8217 amour l'eliksir åbner med en grøn mandarin skræl og aroma af brombær, jasmin og tuberose blomster i baggrunden patchouli, vanille og rom. Den perfekte buket til at fejre den uendelige kærlighed.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  2 + 5 =


  Danacol laxatif Intoleranse kaffe Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo ستائر المطبخ