lilla eller mørk lilla læbestift: Tips til at vide bære


  lilla eller mørk lilla læbestift: Tips til at vide bære. I lilla læbestifter er en af ​​de tendenser der ses på catwalken i år 2016. Denne type læbe er blevet noget forvist, fordi de er meget mørke og ikke befordrende for alle. Men tingene har ændret sig, og nu er en af ​​de læbestift skal have af sæsonen. Vi fortæller dig, hvordan man kombinerer og tage det.

  lilla læbestift til lys hud

  Violet farve har en blå base, så Det er en kold farve. Læbestifter lilla blend perfekt med de lysere ansigter, helst med blå øjne og blond hår. Den lilla farve på læberne, men Det skal være godt understøttet af resten af ​​makeup farver. Undgå bronzer og orange toner.

  lilla læbestift mørk teint

  Hvis du har mørke øjne, Det er sandsynligt, at lilla læbestift alle makeup svulme. Stille, behøver ikke at give afkald på læbestift lilla, skal man vælge en mindre intens farve og tendens til Burgund. For øjenmakeup vælge en nøgen makeup til læber er de virkelige stjerner fra make up.

  Den perfekte base for lilla læber

  Teint skal være så naturlig som muligt og bør undgås maske effekt på alt for at sikre, at læbestift lilla kig på sit bedste. Kindben anvender en naturlig blush eller fersken toner lander, herunder naturlige pink.

  Øjenskygger til lilla læber

  Når du vælger øjenskygger er bedre at undgå varme farver, der skjuler inde pigmenter tendens til rød, orange og kobber, som oftest slukke for makeup. bedre at vælge af neutrale farver ligesom beige og sølv, i tillæg til sort, hvis du ønsker en mere intens øjne.

  ¿Bar lilla læber mat eller glans?

  Den læbestift i lilla kan have forskellige nuancer af farve, men også toner, også du kan vælge deres tekstur. Mange makeup artister rådgive brug af læbestift med glans finish. Under alle omstændigheder følger denne universelle regel: fløjlsagtig at plumpe læber og tynde læber barer med blank finish kompakt effekt, mat.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 4 = 2


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer