Fransk manicure med farve: Overraskelser med hænder [FOTOS]

Fransk manicure med farve: Surprise hænder. Sommeren er en tid med forandringer og overtrædelse og, hvorfor ikke starte med hænderne? Hvis alle vores tøj pletter fra farver lysere, slående og varieret som muligt, kan negle også blive smittet og slutte sig til mode farve. Smag til lyse farver negle har påvirket selv i fransk manicure, En metode til skønhed, der syntes urørlig. Denne kendte teknik har gennemgået nogle ændringer i de seneste måneder og har indført nogle varianter gør det mere munter og sommerlig.

Karakteren af ​​sommer farver og funktion elegant fransk manicure er allerede helt kombineres. Det er det sidste søm i sommer, du kommer til at prøve?

Fransk manicure med farve: Nogle ideer

Fransk manicure, i kraft i mange år, er genopfundet med sommer farver. Denne sæson tonerne udføres pastelfarver og fluor og hans regeringstid er kommet til neglene, så hvis du ikke ønsker at undvære fransk manicure eller trendy farver, denne tendens er vores bedste mulighed for fingernegle og fødder.

Det er meget let at gøre og få meget chokerende negle og mode, så tøv ikke med og give farve til din fransk manicure! Der er mange muligheder, så find din.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer