EE Creme: Udviklingen af ​​DD creme

Ja, men du er stadig absorbere forskellen mellem BB, CC og DD Cream), er det kommet til at markedsføre innovative EE Cream, en videreudvikling af den tidligere som er formuleret specifikt til korrekte ansigtet pletter og mangler, samlende farve og samtidig giver ekstra fugt og ultra beskyttelse mod sollys og snavs udefra.

Selv Enlighten Effect Det er meningen med det akronym EE, med henvisning til en skylning effekt forenet, så Cream EE har ingredienser, som din hud autobroncear samt andre farvede cremer (BB, CC og DD), tillader klarlægge pletter og skjolder ved fortsat brug, samlende din hud og få en silkeblød, ren og renoveret effekt.

I øjeblikket er der to på markedet og i udarbejdelsen EllaHoy Jeg har ønsket at fortælle dig, som vi altid gør, så du er den første til at holde sig ajour med den seneste udvikling i skønhed. De er EE Cream Estée Lauder og Clinelle. Opmærksomme!

Hvorfor Estée Lauder gik på arbejde og skabt en videreudvikling af DD Cream, danner EE Cream, smukke creme farve med hvilken vil beskytte din hud ekstreme form, mens corriges tone uniformándolo og din teint regenerere din hud takket være sin stærke anti-aging effekt. Og den afgørende faktor for at beslutte om det, du lægger make-up naturligt, at opnå en strålende lysende udseende du vil elske.

Stjernen ingrediens Estée Lauder Cream EE er den baicalin ekstrakt, en aktiv ingrediens almindeligt anvendt i traditionel kinesisk medicin, der er afledt fra roden af ​​Scutellaria baicalensis og hjælper reducere hudirritation til virkningerne af forurening og sollys, mens forynger huden, da dette aktive ingrediens for at genaktivere syntesen af ​​Tolomerasa, den enzym ungdom fordi det er den eneste celledeling forkorter, så forsinkelse ældning af huden. Uddrag baicalin forsinkelse celle aldring mens omstrukturering hud, der giver fasthed og elasticitet til dit ansigt.

Hertil kommer, at EE Cream Estée Lauder har beskyttelsesfaktor SPF 30 for ekstra beskyttelse af din hud, og har korrigere farvepigmenter tillader en homogen makeup og øjeblikkelig udstråling til dit ansigt. Endvidere formlen Paraben, sulfater og phthalater og det er indiceret til alle hudtyper.

Sammen med den innovative EE Cream, der er prissat 37 €, kosmetik firma indeholder to produkter, Suero Einlighten Mørk Korrigering Stop, corrector serum antimanchas skal gælde, før EE Cream løbet af dagen og før Selv Skintone Korrigering Cream Enlighteen, en natcreme designet til at korrigere hyperpigmentering proces, der opstår, når vi hvile.

EE Cream af Clinelle

Det er den anden EE Cream hidtil er på markedet og tilbyder også mange fordele. For det første giver ultra beskyttelse mod ydre skader takket være bredspektret solcreme SPF 50 PA +++. Ud over den beskyttende funktion mod UV, EE Cream Clinelle lover 14 flere forskønnelse funktioner i ét produkt: Uniforma hudfarve, mørke pletter skjulte funktioner som fundament, blødgør ansigtet, er vandtæt, Whitens, Det reducerer fine linier og rynker, Det giver fasthed, hydrater, reducerer porerne, kontrollerende hudfedt, rolig følsom hud, er antirust bistå med processen med frigørelse af frie radikaler og forebygger hud pletter.

I alt 15 skønhed er udstyret med en cremefarvet som også bruger makeup dit ansigt skabe en ensartet, frisk dækning, takket være dens let tekstur. Det er dermatologisk testet, den ikke indeholder parabener, og dens formel er nyttig til alle hudtyper.

Du kan også være interesseret i: DD creme: Bedste Produkter [BILLEDER] og Lysblink: Bedste produkter til lys hud [FOTOS]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 53


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron