8 grunde til, at kvinder barbere deres hår


  Her er det 8 grunde til, at kvinder barbere deres hår. Hvis du er klar over, hver gang antallet af celebs, der for nylig sammen meget korte, næsten ikke-eksisterende frisurer er større. Hvem sagde kvinder ikke barbere mit hår? Haircuts er en slags oprør, og vil ændre udseendet: En tilbagevenden til renhed og essensen af ​​sin skønhed, bringe i spil, hvad folk vil sige.

  1. Det er på mode

  Haircuts mellem sommeren 2015 mest glamourøse, er leder uden tvivl barberet helt eller delvist, uden at glemme side og bagsiden barberet (Sænkning af hår fra nakken). En af grundene til, at skubber pigerne at barbere er at glemme håret og Tufts oprørere at give os så meget krig. Men også fremhæver vores funktioner, understreger mere ren og enkel skønhed i ansigtet.

  2. karseklippede adskiller os fra massen

  Pigen med kort hår er drengepige, eller at du kan tænke forkert. Hår barberet betyder blot, at du er virkelig i stand til at udmærke sig og skille sig ud fra massen, rose naturligt danner en skønhed og usædvanlige detaljer, meget magnetisk og attraktiv, at enhver kvinde ser fed.

  3. Hjælper med at undgå fejl eller stærke træk

  I modsætning til hvad du tror, ​​skinhead viser perfekt ansigt kvinder, der har en ovalt ansigt perfekt. Hvem har også stærke funktioner eller mindre defekter kan drage fordel af denne nye look, hvilket gør gå ubemærket eller skjule disse funktioner som markeret. Den karseklippede er universel, det afgørende er at forberede dit humør.

  4. Glem frisøren

  Den karseklippede kræver meget lidt vedligeholdelse, især hvis du tager meget kort. Dette betyder, at vil reducere hyppige besøg frisøren, og dermed udgifter. Selvfølgelig, som du vokser, du nødt til at gå tilbage til dig svarende skæring og ikke vise sig at være en komplet katastrofe.

  5. Prohibidas plader og tørretumbler

  Selvfølgelig betyder det barberede eller meget kort hår ikke kræver lang tørretid med et håndklæde vil være tilstrækkeligt. Så i lyset af sommersæsonen, Tror du ikke, det er en stor fordel at være i stand til at glemme helt af pladerne, men er det bedste på markedet, og tørretumbleren? Du endelig give dit hår, du har brug for pusterum plade og tørretumbler.

  6. Forandring er ikke kun ydre

  En ændring i snittet eller hårfarve er næsten altid betragtes som en underskrive innovation og indre transformation. Barber håret ikke blot indebærer en ændring i dit udseende, men også afspejler internt. Dette bringer fordele, du ser bedre, og du vil blive fortrolig med dig selv. Hertil kommer, et nyt udseende skader aldrig&# 8230;

  7- Variationer frisure

  De fleste ubeslutsom kan også ændre udseendet vælger lateral barbering og specielle skæreteknikker involverer barbering ryggen eller begge dele på samme tid. Denne type klip, lige så original og raffineret, har ført Scarlett Johansson.

  8- Håret gror ud igen

  Er det ikke en god grund til at turde tage springet? vores hår regrows meget hurtigere end du tror og efter barbering, vil det være endnu stærkere og har mere krop. Bogstaveligt talt genfødt og mere sundt. Men hvad folk vil sige, at vi bremser på de fleste lejligheder og fordomme lad os ikke tage dette skridt. Har du virkelig hår er lige så vigtig som vi tror? Sikkert ikke&# 8230; Og i mindre end hvad du tror du igen har manke (Hvis du vil, selvfølgelig).


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  6 + 2 =


  Bol owulacyjny pid Danacol laxatif أتعس عيد حب إيجابيات الصورة ستائر المطبخ