Kat Von D: Dens 25 læbestifter tendens for 2017

Enhver respekt for sig selv fan skønhed forguder Kat Von D, da den berømte amerikanske tatovør af mexicansk afstamning bryder formen med sin lidenskabelige kosmetik linje. Men Kat Von D er ikke tilfreds med det, du allerede har, og vil lancere i 2017 i alt 25 nye nuancer af læbestifter som de vil føje til de 29 eksisterende, og som vil have en bred vifte af unikke, smigrende, eksplosive og utrolige farver. Det vil gøre det via sin berømte Everlasting Liquid Lipstick, læbestifter væsker er blevet så berømt i de senere år.

Nye farver evig Liquid Lipstick Kat Von D

I 2008 Kat Von D begyndte at samarbejde med Sephora med oprettelsen af ​​fire nuancer af rød læbestift og i 2015 den berømte tatovør som Lady Gaga og Miley Cirus blev allerede lancere sin første fulde makeup serie og det tog ikke lang position i markedet som en af ​​de mest afslørende kosmetiske mærker i nyere tid. Ved du, hvorfor?

Første, kosmetik Kat Von D er fuldt veganere, så de er 100% fri for dyremishandling. For det andet Everlasting Liquid Lipstick især har cremet konsistens en glød, så stor glide på læberne, men har mat færdig utroligt. For det tredje de er langtidsholdbare, Over 24 timer! Og endelig er de formuleret med naturlige ingredienser at hjælpe med at passe læberne, såsom vitamin E og solsikkefrø.

ny 25 farver af læbestifter Everlasting Liquid Lipstick De er en bred palet af farver fra Nudes og blæksprutter, igennem koraller, røde og Fuchsier at afkøle toner som blå, lilla og grå. Det omfatter også en farve forventes af alle elskere makeup og meget tendens: Guld Skool, en lys gylden læbestift, der vil glæde dem med glitter til formål at makeup eller skønhed trend med plader af bladguld.

Vi vædde på, at de fleste farver vil være trend, og det er ikke hvem forelsker sig i farver som Sanctuary, XO eller Lovecraft. Og måske mange andre kun tør bruge de mest kreative, såsom plan 9 eller Dager, men sandheden er, at hvis du kan lide opfordrer vi dig ikke holde med ønsket, fordi de er utroligt.

Og hvis du har passion for metaller, anbefaler vi to: Guld Skool vi elsker skinnende finish og har nul, en neutral grå, som vi elsker, og vi håber at være en af ​​de trendy farver 2017.

Du kan også være interesseret i:

Hologram læber: Hvordan at opnå effekten og bedre produkter

Too Faced Shadow Palette skaber den største


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 41


Content