Haircuts efter alder: tips til et perfekt udseende

Et haircut kan forbedre vores image eller skade det, kende haircuts, der passer dig ved alder du får fremhæve styrkerne og skjule mindre skønhedsfejl. Det er ikke hensigten at opnå det samme med en klipning til en pige på 20-årig kvinde med en i 50 år. I hendes dag, samt fortælle dig, hvad frisurer passer dig efter din alder, giver vi dig nogle tips til dig at få den rigtige perfekte kig på din alder.

Haircuts ved alder 20

 1. nisse snit: Dette er et snit, der er altid tendens, nisse snit er ideel til piger 20 år. Hvis du kan lide unge domstole, dette er din domstol. Den nisse, selv i sin korteste form er en alsidig udskæringstype, Du kan tage den stumpe hår med længere pandehår, med en barberet hals, med asymmetrisk side&# 8230; Du er chefen.
 2. langt hår: Det bedste tidspunkt at tage en lang manke er uden tvivl i en alder af 20, valgt en mere moderne snit gennem en båret lag, blunts par tråde foran dit ansigt og få indramme dine funktioner.
 3. frynser: På 20 år er det den perfekte tidspunkt at turde med forskellige udskæringer, Hvis du ikke er meget fed eller ikke ønsker at klippe dit hår, så prøv at innovere med pandehåret. Kun ved at skære pandehår du får helt ændre udseendet, Du kan bære det på forskellige måderHetero, lang sidelæns, lang åben midt asymmetrisk&# 8230; Det vil give en frisk, ungdommelig touch til dit ansigt.
 4. Tip: Udnyt denne tid til at innovere med dine haircuts, skal du ikke være bange for at prøve nye tendenser, fordi i den alder vil du blive begunstiget med noget. Efterlad din naturlige hårfarve, kan prale naturlig farve og drage fordel af disse år, at du ikke har behov for at farve grå hår, fordi du kan prøve alternative metoder til at farve dit hår farve.

Haircuts ved 30 alder

 1. Melena midi: Fra 30 år er det ofte nødvendigt at give en pause til langt hår, især hvis du har brugt al den foregående etape søger manke. Det kan være en nødvendig helt ny årti med fornyet og frisk luft forandring. Midi cut er meget alsidig, kan kam det glat, bløde bølger, glatte eller lag, hvis du beslutter at få en marginal du vil give en mere ungdommeligt udseende til din stil.
 2. Bob cut: Bob skæres aldrig bliver gammel, du vil altid være perfekt med bob snit. Hvis du ikke ønsker at se dig med kort hår vælger en lang bob. Med denne nedsættelse, bagsiden er kortere danner en diagonal fremad voksende længde.
 3. I denne alder kan du begynde opdage de første grå hår, Tjek denne artikel, som vi præsenterer dig muligheder for at skjule grå hår ufarvet hår.

Haircuts ved 40

 1. langt hårHvem sagde, at have langt hår på 40 ikke begunstiger? Vælg en langt snit, der favoriserer dig og bidrag elegance, frisure blød bølge Det er et perfekt valg til langt hår i denne alder.
 2. Carré cut: En bob til hagen niveau er en afslappet snit og meget cool for en kvinde 40 år. Giv en varm touch til dit ansigt med et babylights væger med dem, vil du give udstråling til dit ansigt.
 3. nisse snit: En nisse snit kan også være den mest egnede til cuarentañera kvinder, Hollywood skuespillerinder som Halle Berry Paz Vega og denne tendens er målrettet til at nå denne alder, og det er overflødigt at sige, de er imponerende med denne ret.

Haircuts ved 50

 1. munter Court: Skæring mere favoriserer 50 år bob er en meget catwalk show i stil med Diane Keaton, der bringer bevægelse og friskhed, hvis du ledsage med væger, der giver lys, du vil give dit ansigt et moderne touch.
 2. korthåret: Bliv inspireret af Sharon Stone og hendes hår klippe under ørerne, disse frisurer giver en meget frisk og ungdommelig. Det bør være en munter, munter og meget smarte domstol at sende alle en livskraftig kvinde på 50 år.

Haircuts ved 60

 1. bob cut: En perfekte stil for en kvinde 60 år Det er en bob cut hage højde for at indramme ansigtet elegant. I denne alder er det vigtigt at bekymre sig om udseendet af hår og tage behandlinger, der giver tekstur og sundt og skinnende naturlig volumen.
 2. pjusket look: En flatterende snit hår for en kvinde efter 60 år er en krøllet og pjusket frisure finish. Løkken bør ikke gå meget markant, men naturlig og frisk udseende.
 3. frynser: En lang marcherede ind i en lateral frynser er perfekt supplement til din domstol og få fremhæve dine funktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =


Content Corte de cabelo do eserto Eruptions cutanees vih Oleo rosa mosqueta padron إيجابيات الصورة