facial slap tilstand: Årsager og Indre Behandlinger

Det er uundgåeligt, at i årenes løb, vores hud tabe elasticitet og vise den frygtede facial slap tilstand. Men vi kan forsinke effekten af ​​tidlig ældning kende deres årsager og anvende et par enkle behandlinger hjem.

Smilerynker, rynker, pletter, mørke rande og, selvfølgelig, ansigts sagging er nogle af de umiskendelige symptomer på vores hud reaktion til tidlig aldring. Mangel på pleje, men også den solen, kost, stress, snus eller mangel på søvn, direkte bidrager til faldet af visse cellulære funktioner fører til en stigning i frie radikaler. Vedtagelsen af ​​en sund livsstil -cuidando mad, blandt andre aspekter, og ved hjælp af passende hudpleje vi kan styre nogle af disse faktorer og frem for alt undgå uskøn flænge.

den konstans Det er en grundlæggende forudsætning i hudpleje og i særdeleshed ansigtspleje at undgå tab af elasticitet, hvilket igen fremhæve flab. Cremer (øje kontur cremer dag og nat formler) er især anbefales, når problemet er stadig ikke meget udtalt. Styrke status fibre kollagen og elastin, tilvejebringe større tæthed til væv og på det tidspunkt, udøver en overfladespænding virkning, når de forlader på huden en tynd film, der strækker sig. Det er tilrådeligt at anvende sådanne cremer fra 35 år.

Påfør en specifik pleje (natcreme) før de går til at sove styrker de kosmetiske effekter af søvn. Night formler har en antiaging effekt for dens større koncentration aktiver.

Andre interessante allierede pleje ansigtshud er det sera og løfte effekt masker. Den første, der har en højere koncentration af aktiv, lettere trænge ind i huden og hjælpe med at reparere den beskadigede celler. Skal anvende morgen og aften på ren hud. Opstrammende masker indeholder ultrahidratantes stoffer simulerer små rynker. Du skal blot anvende en eller to gange om ugen.

Det er også effektivt til at tage kosttilskud mundtligt hvis sammensætning indbefatter vitaminer, polyfenoler (Grøn te) Omega 3 fedtsyrer, planteekstrakter og frugter. Og glem ikke ansigtets gymnastik.

Polyphenoler og retinol

Der er to væsentlige ingredienser i skønhedspleje og fasthed af ansigtet. Det er de polyfenoler og retinol. Førstnævnte er en kraftfuld antirust som er til stede i mange planter (Granada, grøn te, drue ...), omfatter aktive ingredienser i kosmetik, bliver de brugt til forskellige formål. Flavonoider og resveratrol forsinkelse cellulære aldring, så de er indarbejdet i anti-aging cremer.

For sit vedkommende retinol, også kendt som vitamin A, er en meget effektiv aktiv til at forbedre cellefornyelsen, reducere rynker, reducere pletter og forbedrer hudens struktur.

Kost mod flænge i ansigtet

Kost spiller en afgørende rolle i at opretholde en ung og glat. Vi giver dig tre nøgler:

  • altid vælge friske råvarer, sæsonbestemt, og prøv dem rå eller tilberede lidt og med minimal fedt (altid ekstra jomfru olivenolie).
  • Ledsage hvidløg, løg, hvedekim, mandler, avocado, rød peber, hørfrø eller sesam ... alle har mange dyder og er rige på antioxidanter (langsom aldring).
  • Forbruge fed fisk mindst tre gange om ugen (laks, sardiner, ørred ...), rig på omega 3-fedtsyrer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo