Krøllede hår tips: 10 gyldne regler


  krøllet hår Det er en af ​​de mest misundelsesværdige, men også en af ​​de mest komplicerede hår at vedligeholde. I betragtning af vanskelighederne ved at tæmme deres hår, mange kvinder med krøllet hår vælger at bære det altid være strygning eller glatning behandlinger. I hendes dag, Vi elsker dem krøller! Vi tilbyder en tips, så du kan tage sig af dit krøllede hår, bemærker 10 gyldne regler for at bære en krøllet hår stor.

  1. Vælg en passende shampoo til krøllet hår

  For at forkæle dit hår det vigtigste er at vaske med en passende shampoo til din hårtype, helst sulfat. Natriumsulfat, i virkeligheden, er en vigtig ingrediens i mange traditionelle shampoo, men det er for aggressiv til hår, især for krøller, der forlader dem tør og kruset. Vi anbefaler at prøve den cowashing metode, en tendens, der er vaske dit hår med balsam og det er at revolutionere verden af ​​skønhed. Det er primært beregnet til krøllet eller meget tykt hår, hvis du ikke ved, du anbefale de top 5 produkter cowashing for dig at prøve denne teknik af vask.

  2. Hydration er nøglen til god krøllet hår

  den første regel for perfekte krøller Det er at give vores hår god hydrering. Det er godt at vælge produkter, der er i stand til at trænge ind i vores hår nærende kutikula og lukning for at forhindre hydrering er tabt. Kapillærer sera er en meget god mulighed i tilfælde af krøllet hår, der er normalt tørrere og delikat og har brug for mere pleje. Ved at bruge nogle gode produkter får en specifik hydrering veldefinerede krøller og ingen spor af krus.

  3. Påfør på fugtigt hår produkter

  Når du har vasket dit hår, fjerner fugt håndklæde. gælder hårprodukter anti-frizz vådt hår, derved, undgå klæbrige virkning at visse produkter fremstillet ved anvendelse på tørt hår. Et godt valg til forme dine bølger eller krøller er de teksturering spray, disse produkter giver dit hår et naturligt look smigrende, især om sommeren.

  4. Brug alkoholfrie produkter

  Mange styling produkter såsom voks og polish, indeholder alkohol, stof, der forårsager en stærk Dehydrering i vores hår. For at beskytte krøllet hår er godt at bruge Vandopløselige produkter med et præparat af gelatine eller mousse.

  5. Microfiber reducere elektrostatisk

  Tør dit hår efter vask er god praksis, men det skal være undgå friktion Overdreven gnidning vådt hår med et håndklæde, er det at foretrække at tørre håret med en microfiber håndklæde eller tråd fordi de er mere sarte og også forhindre uønsket statisk elektricitet. I denne artikel giver vi nogle tips til at fjerne statisk elektricitet i håret.

  6. Tør krøllet hår med en diffuser

  Krøllet hår skal altid tørre ud tørretumbler med diffuser. Sæt dit hoved ned og gå tørring af håret fra rod til spids, er det meget vigtigt at tørre dit hår, i denne artikel vil vi fortælle dig, hvorfor det er så vigtigt at tørre hår, ja, så brug en god thermal protector. Vi må også sige, at nu, at det varme vejr ankommer er det bedste tidspunkt at give en pause til håret, men det er vigtigt at gøre det korrekt, vi give dig nogle tips, så du ved, hvordan du tørre dit hår uden hår.

  7. Brug dine fingre som en kam

  Når du børster krøllet hår med en børste, vi har en tendens til at skabe en uskøn og kan break krøller. Vi anbefaler derfor, anvendelse fingre brush, krøllet hår piger har råd til at rede dit hår med fingrene og give denne naturlige præg vi alle søger. I barbersaloner de plejer at gøre med et perfekt resultat, hvis resultatet ikke er, hvad du forventede, kan du bruge kamme afstand anbragte modhager som de er bedst krøllet hår styling siden ingen skader eller bryde krøller.

  8. Skær det tørre krøllet hår

  krøllet hår har tendens til at trække sig tilbage, når vådt så, at undgå ubehagelige overraskelser engang komme ud af frisørfaget, er det praktisk at klippe hår tørt for sin længde, så håret vaskes og tørres på sædvanlig måde, effekten vil være mere naturligt. En anden mulighed er at klippe dit hår når det er vådt, og traditionelle måde, og derefter gå over tørskæring til giver naturlighed.

  9. Ingen overdreven varme

  Tørt hår overdreven temperatur gør håret krøller, bliver tørrere og skader Cuticle. Ligesom det ikke er tilrådeligt at bruge konsekvent hår strygejern eller krøllejern til at glatte hår eller krøller, som høje temperaturer ændrer hårproteiner De giver hår, der krøllede sin spiralform. Hvis du ikke kan undvære din krøllejern, så fortvivl ikke, der er mange hår strygejern på markedet, der har temperaturregulatorer så det er ikke nødvendigt at arbejde håret ved den maksimale temperatur. Hvis dit hår er krøllet og bare ønsker at definere ikke behøver at give meget temperatur på pladen. Glem ikke at også bruge en god termisk beskytter.

  10. Sleeping med silke pudebetræk

  den bomuld pudevår hvor sandsynligvis du sover absorbere fugt krøllet hår og de har tendens til at resecere, så Det foretrækkes sover på en pudebetræk silke eller satin. Denne type sag reducere friktionen og bevare den naturlige form af krøller. En anden mulighed er wrap dit hår med et tørklæde silke eller satin når du går i seng, vil det medføre samme effekt som pudebetræk.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  12 + = 19