Krop makeup trin for trin

Så vi antog, at vores ansigt er nøglen til at bruge makeup, at vi ofte glemmer resten. Det er rigtigt, at bruge en ansigtsbehandling makeup kan få en mere vovet eller sødere udseende, men hvis vi glemmer resten af ​​vores krop resultatet vil ikke være så effektive, som vi gerne vil. Vi fortæller dig, hvordan du laver en krop makeup perfekt trin for trin.

halsudskæring

Udskæringen er et andet punkt af interesse, så du skal bruge bestemte tricks til at fremhæve og anvende den samme tone som ansigtet. Det tager lidt fundament og blandes med kropscreme. Når du tjekker, at blandingen er helt homogen, kan du begynde at anvende halsudskæringen med en børste eller svamp med cirkulære bevægelser. Hvis du har nogle skønhedsfejl såsom pletter eller bumser, det er tid til at anvende nogle korrekturlæser. Når du har det, og kun det vil anvende en gennemskinnelig pulver at fjerne uønsket blænding.

Det næste skridt bliver at fortsætte med kraven. Påfør nogle fundament så ingen skære nøgle ikke er værdsat. Du kan også lege med lys og skygger forbedrer din hals. Hvis kort gælder illuminator hage, og hvis lange sværter området af kæben og hagen med en makeup mørkere. På den anden side, hvis du skal anvende tynd på siderne en lysere makeup, og hvis den er bred, du bliver nødt til at blive mørkere.

skuldre

Skuldrene er en af ​​de mest urolige områder af vores krop, fordi de normalt altid har en anden tone til resten. Dette er fordi det er et af de områder er mest udsat for solen i løbet af sommeren og som regel har en mere rødlig eller brun end normalt. Du skal bare nødt til at anvende nogle BB Cream med en svamp eller fingrene selv. Men ja, bør du anvende mindst til albue, da ellers en meget uskøn snit ville blive. Når du har absorberet og kun få vil blive anvendt kompakt pulver en nuance lysere din hud med en pensel.

anbefalinger

Det er vigtigt ikke at bruge et fundament af en lysere eller mørkere end din hud tone, som de vises uønskede nedskæringer at de vil forlade beviser. Dette råd kan være indlysende, men der er kvinder, der falder ind under denne fejl at forsøge at se flere brunetter. For at opnå denne tone er bedst at tage solen med forsigtighed for at få det, og følge trinene ovenfor for at få en ideel look. Du vil være centrum for opmærksomhed!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 65


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عيون منتفخة