Curly bliver permanent: nye teknikker og tendenser

Flytning fra en glat til en krøllet ende er muligt takket være den permanente, en, der genopliver i dag blandt mange kvinder opdaterede styling teknik ochentera. vi fortæller nogle hemmeligheder bag denne forførende tendens og nogle teknikker til arrases på dansegulvet, som de gjorde dengang.

muntre, afros eller bare med masser af volumen er moderigtigt udseende. Krøller formningsorganerne bryde nogle broer af proteiner i håret inden fastsættelse den bølgede form. Aktuelle teknikker ligner traditionelle i deres skridt, men nu du indtaster opkaldet thioglycolat ammoniak, aktiv i permanent lotion, som er i stand til at omforme form af tråde bestanddel.

Ulempen er, at kemikere kan gøre håret skørt og kan blive skør eller tørt udseende, også forårsager nogle tråde falde. Som et alternativ, der digital permanent, skabe mere åbne og naturlige bølger. Denne formel er lavet uden varmt chumis kemiske, men en Blå LED-lys. Proceduren er mere godartet hår, fordi forhindrer skader på håret fiber.

Men nuværende permanente også give hår pleje produkter, silkeproteiner tilvejebringelse af en fleksibel struktur, aloe vera Det er at give fugt og aminosyrer at hjælpen opretholde en levende og elastisk hår.

Læs også denne artikel om fordele og ulemper ved at fortsætte fanerne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 73


Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo إيجابيات الصورة