bivirkninger og farer ved Keratin

bivirkninger og farerne ved keratin. Keratin glatning eller brasiliansk glatning er en populær behandling, der giver dig mulighed for at glatte dit hår på en måde semiduradera. Keratin efterlader håret glat og meget lyse, men denne teknik har også bivirkninger. Nogle af disse virkninger er alvorlige nok til at forstå forbud mod disse produkter i nogle lande blødgørere nok. Så vi har virkningerne og farerne ved den berømte Keratin.

Keratin glatning eller brasiliansk hjælper man ser glat hår i flere måneder. Det er en behandling, der opnår glat kruset eller krøllet hår. Det udføres ved at anvende en opløsning af keratin til vasket og derefter tørret. Løsningen er tilbage i et stykke tid og senere et hår jern bruges til produktet til at trænge ind i håret. Kemisk opløsning ændrer strukturen af ​​håret, hvilket gør glat, blød og skinnende. Keratin bidrager til at styrke, fugter og tilstand hår. Ligesom alle behandlinger det har sine fordele og ulemper.

kræftfremkaldende ingredienser: den aktive bestanddel anvendes til at glatte hår er formaldehyd. Denne ingrediens er kræftfremkaldende og irriterende. Denne forbindelse er afgørende for at glatte hår. Det bruges på et lavt niveau, så det er normalt ikke skadelige. Men når en keratin behandlingen udføres, og jern anvendes, kan høje temperaturer kombineret med opløsningen af ​​keratin dannelse formaldehyd dampe. Disse dampe er dårlige og øge chancerne for at udvikle kræft. Flere organisationer har advaret om brugen af ​​disse produkter og gasser og har gennemført undersøgelser er fundet meget tilstedeværelse af formaldehyd. I nogle lande De har forbudt nogle af disse fladjern produkter. At omgå forbudet nogle lande anvender andre navne såsom adehído metal, formalin, medanal, formalin, methylenglycol.

Hårtab: Keratin efter behandlingen, har nogle mennesker bemærket, at deres hår faldt mere end normalt. Dette kan skyldes de høje temperaturer i pladen og ikke egnet til anvendelse af produkter og udstyr.

Beskadiget hår: høje temperaturer på pladen og keratin opløsning kan skade hår og i nogle tilfælde til lige vasket hår er tørt, skadet og slukket.

Til side effekter ikke gøre en udseende i din behandling, kan du besøge en professionel til at bruge kvalitetsprodukter. Desuden frisør Det skal være godt ventileret at undgå de skadelige gasser.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi